No mikä on tekosyysi antaa lapsesi ajaa huonokuntoisella polkupyörällä?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Yleensä lapselle ostetaan se fillari ja jätetään se tyystin vaille huoltoa kunnes se hajoaa. Katsoin äsken taloyhtyön telineestä että joka kolmannella on renkaat niin huonossa kunnossa että ne pitäisi vaihtaa.
 
vierailija
Kivoja nämä pyöräilyprovot. Pyöräily kiihottaa ihmisiä aivan niin kuin vaikkapa vapaaehtoisesti lapsettomat kiihottavat ihmisiä.

Vauva-lehden palstalla näitä on provoja paljon.
 
vierailija
Jos nyt edes vaivautuisi hankkimaan sopivan pumpun siihen pyörään.

Joka kevät, kunn otetaan pyörät käyttöön ja pumpataan ilmaa, niin koko pihan kakarat ilmestyy pyörineen, että voisitko laittaa ilmaa mullekin. Meidän pyörissä on kolmea erilaista venttiilityyppiä, niin löytyy kunnon pumppu
 
vierailija
Entinen naapuri osti lapsilleen aina jotkut halvat käytetyt romut, kun "ne rikkoo ne kuitenkin, ei kannata mitään kallista ostaa", kesän aikana meni yleensä monta pyörää. Vähän sama juttu oli heidän autojensa kanssakin, ostettiin joku romu loppuun käytettäväksi, mitään ei huollettu tai korjattu. Ihmetteli, että mitä pitäisi tehdä, kun autossa öljyvalo palaa. o_O

Mutta ei siellä mitenkään lapsia käsketty pitämään mistään mitään huolta. Yksi heidän lapsistaan ilmoitta, että hän vähän kokeilee meidän pyörää ja sieppasi sen samantien. Ja hänen kokelunsa oli se, että ajetaanpa vauhdilla päin aitaa :mad: Vähänkö alkoi keittää, että oikein yritetään rikkoa toisen pyörä. Meillä kyseinen pyörä oli jo kolmannen käytössä ilman rikkoontumisia, vaikka sillä oli ajeltu rajustikin, mutta ohjeena oli aina ollut, ettei tehdä tyhmiä, eikä paiskota mihinkään ja kerrotaan heti, jos jokin ei ole kunnossa.