nasolinia nuhanenälle?

  • Viestiketjun aloittaja oona10
  • Ensimmäinen viesti
oona10
Miten himputissa saa laitettua yksin reilun vuoden ikäiselle nasolinia nenään? Varmaan auttais oloa, mut kun neiti ei sitä tajua, vaan ei pysy paikoillaan, heiluu kädet ja jalat ja pää ja koko tyttö.

Eikä ole edes ukko kotona.
 
meillä oli ihan samoja ongelmia, mut tipat täyty laittaa väkisin tai sit jättää laittamatta.
Mut nyt kun esikoiseni on jo 2,5 vuotta jakävin apteekissa kysymässä et saako jo ton ikäselle laittaa nenäsuihkeita niin löyty yks Naso-ratiopharm, jota voi laittaa 2-10 vuotiaille. eli ei kelpaa vielä teille mut muista sit jatkossaa ettei tartte enää tapelle. Meillä herra on nyt suostunut ottaan suihkeensa melko helposti ja auttaa paremmin kun ne tipat. Mut kandee kysyä apteekista tosta lääkkeestä et miksi ei sais antaa nuoremmalle jne. Tähän hetkeen en sit osannu vastata, mut koeta keksiä jotain kivaa... ;)
 
50luvunäitee
otrivinissa on suihke jo 1 v eteenpäin. ja muistathan sen ettei tuon ikäiselle saa käyttää nuhasuihkeita tai -tippoja yli 5 vrk peräkkäin ettei kehity "nuhatippanuha"
 
oona10
Kiitos "50äitee" vinkistä. Otin neuvosta vaarin seuraavaa flunssaa ajatellen, kunhan kaupungissa käyn, ostan valmiiksi. Tämä flunssa mentiin tipoilla, nyt jo ilman. Apteekkiin on 30 kilsaa matkaa, ennakoiden tommoiset on parasta hakea. Lapsi vielä jonkin verran niiskuttaa, mut paranemaan päin, samoin pikkuhiljaa myös äitikin. Kieltämättä raskasta on ollut, kun itsekin on kuumeessa ollut, ja vielä alkuraskauden pahoinvointi&väsymys päällä. Mut, elämä voittaa!
 
kokemusta
Istu lattialle jalat suorassa, muksu jalkojen viereen, pää sun jalkateriä kohti. Jalkojes viereinen käsi jalkojes(polvies) alle, muksun vartalo tiukasti sinussa kii. Muksun "vapaata" puolta ja päätä pitelet toisella kädellä ja toisella kädellä tiputat tipat.
Hikihän siin voi tulla, mut tukkosuus helpottaa.
 

Yhteistyössä