Nakkien keittäminen?

En keitä nakkeja(y)
Nakkeja ei kannata keittää. Nakit nimittäin halkeilevat kiehuvassa vedessä. Kun kuumennat nakkeja, lisää ne kylmään veteen.
Kun vesi alkaa kiehua, nosta kattila pois liedeltä. Nakit ovat tarpeeksi lämpimiä, kun ne nousevat pintaan.
 
Oikeaoppinen vastaushan on että hyi yök mitä lisäainerustonahkaveripaskaajauhettunajauhoillalisättynä syötte, yööök itse syön vain luomu herefordin sisäfileen(taka) päätä elikkäs châteaubriantia kera luomusti Himalajalla kasvanutta jäkälää joka on kuljetettu ekologisesti suomeen kolmentuhannen sherpan voimin + superluomuporkkanoita joista keltaiset on kasvatettu kansainvälisellä avaruusasemalla ja punaisen purppurat kuussa. Kastikkeeksi kelpaa ainoastaan enkelien hiki ja maahisten sperma. Pöytämausteena on jauhettua platinaa sirottimesta ja samanlaista kultaa. Jälkkäriksi nautiskelen itseriittoisuuttani, tiraus kaikkivoipaisuuttani päälle.. Mmmmm...


Uutenavuotena tehnyt ainakin ja joskus muutenkin. Niitä nakkeja :D
 
Laitan ne höyrykattilaan ja höyrytän niitä jonkun aikaa. Yleensä unohtuvat liian pitkäksi aikaa ja niistä tulee ällöttäviä.
 
Hookoon nakkeja höyrytellen ja ite tehtyä venäläistä perunasalaattia kylkeen.
Vain uutena vuotena!:coffee:
 

Yhteistyössä