Naisen paikka perheessä??

  • Viestiketjun aloittaja karo
  • Ensimmäinen viesti
karo
Oonkohan ymmärtänyt väärin, kun luulin että perhe on yhteinen "yritys"? Siltä ainakin tosi usein tuntuu. Meillä on yksi lapsi, 2,5 kk vanha. Lapsi on ihana ja tiesin kyllä tähän ryhtyessäni, että hoitaminen tulee olemaan kokopäiväistä työtä. Silti mua ärsyttää mieheni tekemiset tai paremminkin tekemättä jättämiset joskus suunnattomasti. Ymmärrän kyllä, että hän käy töissä mut vapaa-aika on kaikkea muuta kuin vauvanhoitoa. Tiedän, ettei se varmaankaan tahallaan sitä tee, ei vaan tajua vai onko lie laiskuutta??? Minä olen päivät kotona vauvan kanssa. Kun mies tulee töistä kotiin (tekee tosin pitkiäkin päiviä), sillä on aina jotain tärkeetä tekemistä tai sit jotain harrastuksiin liittyvää. On vauvan kanssa samassa huoneessa tunnin tai korkeintaan pari illassa. Silloinkin minä hoidan syöttämiset (syö pullosta) ja vaippojen vaihtamiset. Yöllä en edes herätä miestäni syöttämään, koska olen ajatellut et se tarvitsee unta jotta jaksaa käydä töissä.

Viikonloppuisin on ulkona kamalasti tekemistä ja taas alkaa tuo aah niin ihana hirvenmetsästys... Siellä kuluu viikonloppuisin päivät mukavasti! Minäkin olen joutunut luopumaan hetkellisesti omista harrastuksistani. Tiedän, että mieheni välittää vauvasta siitä ei oo kysymys. Mut tuntuu niin hölmöltä sen selitykset, että joku homma on saatava valmiiksi. Jos se jää hoitamaan vauvaa, kaikki hommat on tekemättä. Onhan munkin selvittävä kaikista päivittäisistä hommistani, enkä voi laittaa vauvaa six aikaa mihinkään. Suutuspäissäni uhkasin jo lähtee, jos sillä on meille aikaa vaan sitten, kun ei oo enää mitään muuta. En kai kuitenkaan lähtis, rakastan miestäni ja haluan antaa lapselle ehjän kodin. Rakastan lastamme yli kaiken, enkä vaihtais päivääkään pois, vaikka välillä väsyttää. Mieheni käytös vaan välillä ottaa päähän..Oisko muita miehiinsä "kyllästyneitä"??
 
Kerrankin joku jolla on samaa "vikaa" kun meillä!!!! Meil on 3 lasta ja nuorin pian 4kk. Olen huomannut sen et kun laps kasvaa, alkaa liikkua yms niin mies selvästi on enemmän sen kanssa. Olen kysynyt myös asiasta et miks on niin et kun yhdes ollaan kotona niin mä hoidan lapsen???? Jos käväisen vessassa, siivoan keittiön tms. niin silloin lapsi on isällään. Vastaukseks sain et sä oot parempi sen kanssa, tiät miks se itkee yms. Olin aivan kuutamolla!!!! Mut kait se on iskän epävarmuutta, äiteillä on yleensä se kyky tietää mitä lapsi milloinkin tahtoo.
Eli meillä nää kaudet on ohimeneviä! Puhu miehellesi siitä. Voimia sinulle ja lämmin hali! :heart: :heart:
 
usko pois, kun vauva kasvaa niin miehesikin kiinnostuu enemmin. miehillä taitaa olla vaikeuksia olla pienen kanssa, mutta kun lapsi alkaa puhumaan niin suuret isälliset tunteet syttyy. nykyisin meillä isä on kotona lasten kanssa ja minä töissä :whistle: =)
 
gilly
hei halooooo! yritäppäs keskittyä nyt olennaiseen, eli lapsesi hoitoon perhe-elämään. en tiedä mikä teidän tilanne tod. on, mutta mun mielestä miehesi on oikeessa siinä että tiedät mitä mikin itku tarkoittaa. EI, en asetu kummankaan puolelle, mutta tarviiko tota pulttia nyt joka asiasta vetää?sitten kun sun miehelläs on väljää aikatauluissa yms. jätät beibin sille ja eiku baanalle.siis mihin nyt ikinä suuntaat. mun neuvo on, et älkää tytyt käyttäkö kallista energiaa tommoseen,kyl mun mielestä ekat kk:t on elintärkeitä sen vauvan kannalta, ja kukas muu ku äiti on se paras! one and only!
yrittäkää nauttia, vauva aikaa et saa enää uudestaan..valitettavasti.. :/
 

Yhteistyössä