Näkemiin Wille Rydman. Poliitikon urasi päättyi käytännössä tänään. Alakertasi ohjasi sinua ikävällä tavalla ja teinityttöjen kopelointi oli viimeinen

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tämän kohun jälkeen voisin jopa äänestää Rydmania. Ihan vaan sen takia, että se ottaisi niin pahasti päähän niin montaa someöyhöttäjää.
Onhan näitä protestiäänestäjiä nähty.
Joku kirjoitti, että Rydman otetaan avosylin vastaan persuissa. Siellä ei kysellä käytöstapojen perään. Mitä törkeämmin pakiset, sen suositumpi olet persuissa.
Anon puolue olisi vielä parempi vaihtoehto.
 
vierailija
Muistan kuinka koulussa eräs opettaja saattoi jäädä kesken tunnin tuijottamaan opettajan pöydän edessä istuneen hyvin kehittyneen 14-vuotiaan tytön rintoja. Hän kyllä tykkäsi esitellä rintojansa ja saada niille huomiota. Terveisiä vaan Aurille.
 
vierailija
Mikä on värn???
[/
Mikä on värn???
väen (väki eli ihmiset)
Ihminen on ainoa nykyisin elossa oleva ihmisten sukuun kuuluva nisäkäs. Ihminen kuuluu kädellisten lahkon isojen ihmisapinoiden heimoon ja on nykyisin elävistä kädellisistä laajimmalle levinnyt ja runsaslukuisin laji. Ihmisiä on noin 7,8 miljardia. Wikipedia
 
vierailija
Kannattais oikolukea ennen tekstin lähettämistä.
"Kirjoitusvirhepoliisin motiivina on ilmoittaa ainoastaan omasta asiantuntemuksestaan ja muiden virheistä, koska virheiden tunnistaminen viittaa siihen, että henkilö tietää enemmän kuin henkilö, joka teki virheen. Ihmiset rakastavat todisteita siitä, että he ovat parempia ja tietävät enemmän kuin muut."

Mutta tuo on täyttä kuvitelmaa, eikä todista mitään. Kirjoitusvirheen näkee todennäköisesti suurin osa lukijoista. Siihen puuttuu ainoastaan ne, jotka kuvittelevat asian esiintuomisen jollain tapaa tekevän heistä älykkäämpiä.

Mutta voikin käydä toisin päin. Eikö kirjoitusvirhepoliisi ymmärrä kappaleen/asian sisältöä, jos yhdessä sanassa on kirjoitusvirhe! Sellainenhan laskee huimasti kognitiivisen älykkyyden tuntomerkkejä.
 
vierailija
Mahdoton jupakka kirjoitusvirheestäni.
Olen iloinen, jos kirjoitukseni innostavat suomen kielen harjoittamiseen. Suomi ei taatusti ole maailman helpoin kieli.
Lasteni puolisot ovat erittäin kielitaitoisia, mutta he eivät halua perehtyä kunnolla suomen kieleen. Ei siihen edes ole käytännön tarvetta.
Yritän parhaillaan kääntää mielenkiintoista tarinaa ranskan kielestä Le livre de sagesse-kirjasta.
Heti alkuriveillä hain mielenkiinnosta Googlella tarinassa mainitun vuoriston.
Tyttäreni sanoi, että minun kannattaa jatkaa ko. kielen opiskelua ettei dementia iske. Olin äimänkäkenä. Sanoin, että kyllä sanaristikotkin siihen vaivaan auttavat.
Luen yleensä tekstini ennen Lähetä-klikkausta. Yritän jatkossa olla huolellisempi.
 

Yhteistyössä