näinkin voi pilata piparitaikinan

  • Viestiketjun aloittaja liima
  • Ensimmäinen viesti
liima
kun keittää sitä hetken kiehauttamisen sijaan...tuli kivikovaksi jäähtyessään...siitä olisi kai voinut tehdä namuja jos ei olisi lisännyt munaa,soodaa ja jauhoja...kaikkea sitä sattuukin! :(
 
yxz
Oletko aivan varma, että on pilalla? Pidä hetki huoneenlämmössä, niin voi hyvinkin olla leivottavaa. Omatekoinen piparitaikina on todella kovaa, kun sitä pitää jääkaapissa.
 
liima
\
Alkuperäinen kirjoittaja 02.12.2004 klo 13:10 yxz kirjoitti:
Oletko aivan varma, että on pilalla? Pidä hetki huoneenlämmössä, niin voi hyvinkin olla leivottavaa. Omatekoinen piparitaikina on todella kovaa, kun sitä pitää jääkaapissa.
kyllä se pilalla oli...vaikka oli aamusta iltaan lämpimässä ei paloja irronnut kuin kunnon kokkiveitsellä...itse asiassa sitä pötkelöä olisi hyvin voinut käyttää kaulimena...no onneksi sentään laitoin sen jähmettymään kelmun sisälle enkä jättänyt kattilaan niinkuin aluksi aioin.
 

Yhteistyössä