NÄIN MEILLÄ LENKKEILLÄÄN! ( aaaaarrrrrrggggg )

  • Viestiketjun aloittaja Gluteus maximus
  • Ensimmäinen viesti
Gluteus maximus
|O Olen aivan puhki. Meidän neiti 2,5v sai metsässä hirveät raivarit, joten raahasin sitten 15kg takaisin kotiin, että eiköhän tässä taas ollut punttisalia kerrakseen. :snotty: Naapurit katsoi varmaan suut auki kun koira ja poika edellä ja äiti tulee punaisena kiukusta ja hiestä märkänä huutava ja sätkivä muksu kainalossa. Näin meillä lenkkeillään!
 
joo ja kun on kaksostenrattaan ja koira,ni sit sieltä mettästä ei pääse ku tuurilla pois. Meidän tyttö kun on sellanen et se ei kyl lähe perään jos äiti menee. juoksee vaan toiseen suuntaan.
 
Gluteus maximus
Alkuperäinen kirjoittaja Hörölä:
olisit jättänyt mättäälle kiukkuaan!
Erittäin hyvä idea. Meidän neiti on NIIN itsepäinen, että huutaisi siellä mättäällä edelleenkin :headwall: :headwall: Ei anna periksi ei millään. Oikea Leijona luonteeltaan.
 
Gluteus maximus
Alkuperäinen kirjoittaja sommarcat:
=) miten kuulostaakin niin tutulta...ja sitten vielä sattuu naapurin mummo paikalle kauhistelemaan, että eikö se äiti ookaan sun kanssa enään ulkona :kieh:
Niin juuri tai alkaa sanomaan, että voi pientä kun noin nyt kiukuttaa lässyn...lässyn..
 
Gluteus maximus
Alkuperäinen kirjoittaja v:
Niinpä, ja tämän takia minä en ota koiraa/lapsia yhtä aikaa lenkille. Liian monta liikkuvaa osaa. Mutta voin kuvitella oikein hyvin tän ap:n tilanteen..
meidän on aina ollut pakko lenkkeillä lasten kanssa kun ei ole muuta mahdollisuutta esim. silloin kun mies töissä ja työmatkoilla. Nyt tyttö vaan sai sitten megaraivarit.
 

Yhteistyössä