Naapurit....

  • Viestiketjun aloittaja Anne35
  • Ensimmäinen viesti
Anne35
Onko kellään kokemusta uikuttavista naapureista. Meillä perheeseen kuuluu äidin, isän, 11 vuotiaan tytön lisäksi tyttö 2,5 vee ja poika 1,5 vee. Nämä pienimmät ovat kaikkeä muuta kun sisarusrakkaat, eli riita on valmis aiheesta kun aiheesta. Esim. jos pojalla on auto, tyttö haluaa SAMAN auton. Jos tytöllä on mehu, niin poika haluaa SAMAN mehun ja kun riita on valmis alkaa huuto...ensin toinen....ja toisen kosto....ja taas toinen huutaa. Aluksi naapurit valittivat toisille naapureille, kun kukaan ei reagoinut siihen, ottivat nämä naapurit järeät aseet käyttöön, eli soittivat nimettömän soiton sosiaalitoimistoon. Nyt asia on menossa meidän puolelta poliisille, kuhan saadaan tarvittavat paperit sosiaalitoimistolta ja neuvolasta...
Mutta jos jollain olisi samankaltaisia ongelmia, kuulisin niistä mielelläni....Nyt tuntuu kuin en voisi elää omaa elämääni asunnossani (lue: vuokrakämpässä =) )
 
lappi
Ei muuta kun poliisille. Hulluja naapureita teillä....naapurit voisivat muuttaa marssiin, kun kerran elämän äänet häiritsevät. :headwall:
VOIMIA pistäkää naapureilta "sormi suuhun".
 
koukero
kaverit asu vuokralla ja alakerran naapurit valitti jos lapset hereillää klo 20.00 jälkeen ja kuului ääniä saivat uhkauskirjeitä yms.haastoivat oikeuteen hävisivät jutun saivat lähestymiskiellon.mutta saaneet useamman lapsiperheen savustettua ulos.kaverinikin muutti muuallle perheineen vaikutti niin paljon asumiseen.vuokra-asunto.voi niitä raukkoja jotka siihen muuttivat.haastavat taas oikeuteen ja maksavat kulut jos on rahaa niin mikäs siinä ja tekemisen puute että haluavat kiusata naapureita.jaksamista teille.
 
Anne35
Kiitos kannustuksista :flower:
Tänään saimme sosiaalitoimistolta meidän kannalta asiallisen paperin. Vielä maanantaina neuvolasta todistus että lapset ok kunnossa ja sitten poliisille.
Nää naapurit on vainonnu meitä oikeastaan siitä asti ku muutimme tänne. Eivät koskaan ole meille suoraan tulleet sanomaan. Patterit paukkuu ku meiltä kuuluu ääniä.....seinistä puhumattakaan.'
JOs joskus saamme uuden asunnon *toivoo hartaasti* niin toivottavasti tähän muuttaa perhe jolla on 2 teini-ikäistä heavy-poikaa :LOL:
Tollasten ihmisten paikka ois kyllä maaseutu....keskellä ei mitään....tosin onhan siellä lintuja jotka aamuisin visertelevät!! :wave:
 
tinzu harmaana
Kaikkee sitä kanssa kuuleekin, voi huh-huh!

Tulee elävästi mieleen kun itsekin asuttiin vuokra-asunnossa ja yläkerrasta kuului aina ihan hirveä meteli kun isäntä siellä pieksi rouvaa ja lapsi itki parvekkeella sen aikaa pakkasessa.

Naapurin näkökulmasta voi olla tosi pelottavaa kun ei OIKEASTI tiedä mitä siellä tapahtuu. Siksi en ainakaan itse uskalla soittaa minnekään pienistä itkuista ja huudoista. Tuommoiset isot riidat ja selvät tapaukset, toki, soitan poliisit rauhoittelemaan tilannetta.

Mutta huumorimielellä www.kyttaajat.net

:LOL:
 
Meillä ei uikuttavia naapureita, mutta sukulaisia kyllä! Ilmoitus tehtiin meistäkin lastensuojeluun ja syyt mitä ihmeellisemmät. Siitä sitten saa kärsiä loppu elämäsi, koko ajan lastensuojelu puhaltaa niskaan ett jos jostain voisi sanoa. Olen itsekkin miettinyt asian viemistä oikeuteen, mutta kun ei tiedä kuka niistä ihanista sukulaisista on ollut asialla.

Toivottavsti sun asia selviää. Tiedä kyllä itsekkin kuinka lapset tappelevat pienemmästäkin asiasta. Meillä lapsilla ikä ero 2 vuotta ja vaikka ovat jo 11 ja 13 niin meteli on aikamoinen kun yhteen ottavat.
 
Anne35
No huhhuh...vai että sukulaiset...suku on kai pahin ;) .
Olen tänään laittanu alakerran ilmotustauluun vastineemme tälle nimettömälle naapurille....saas nähä tuleeko kukaan heittää nimeä!! Olisi vaan niin helpompaa asioida poliisilaitoksella kun olisi nimi kertoa!! "Isot"ihmiset sanovat että meijän pitäis tehdä pelkkä tutkintapyyntö...ei siis rikosilmotusta....mikähän ero noilla sitten on??
Nooh, joulu lähestyy.....joulu kun vietetty niin eiköhän "rattaat" ala taas pyörimään!!
Hauskaa Joulua ...ja älkää syökö iteseänne kipeiksi :whistle:

:xmas:
 

Yhteistyössä