Naapurin tyttö vilauttelee...

  • Viestiketjun aloittaja Akka73
  • Ensimmäinen viesti
Alkuperäinen kirjoittaja veeäm 90;28071854:
Kyllä itelä ahistais jos ukko kyttäis taateli ojossa puolialastonta, itteänsä esittelevää muijaa :D Herranjumala. Joku raja sillä tyrkyttämiselläki. Käys kirjottaja heittään tyären postiluukusta lappu, että "jos se ittensäpaljastelu ei lopu, siitä tullee poliisiasia. T. Kyllä sinut vähemmälläki huomataan" ;) Itehän tekisin näin :D
tuon nyt ymmärtää niin että mihes silmien on oltava vain ja ainoastan sinua kohti tai tulee poliisi paikalle. :LOL:
 
hemaisevan seksikäs pöllöpää
Sori, mä luulin että sälekaihtimet ikkunassa peittää näkyvyyden. En mä tarkoituksella poseeraa, tykkään vain keikistellä alusvaatteisillani peilin edessä.
 
vierailija
Nostetaanpas aihe ylös. Nyt varsinkin kun ihmiset ei liiku, kotipaljastelijoita näkee enemmän. Ihan kiva minusta katsoa niitä tyttöjä ja naisia jotka avoimesti nakuilee valot päällä ikkunoissa. Tottakai se on tahallista ja miehiä kiihottavaa. Samaa tekee tytöt ja niiden äidit. Ei siinä mitään pahaa, kivaa katseltavaa vain.
 
vierailija
Mä kattelin kerran semmosta pornaria jossa ukko kyttäs naapuria. Siellä oli helvetin hyvännäkönen mimmi ja se pyllisteli ja kaikkee... sitten kerran otti dildon ja ukko vaan kyyläs naapuritalossa. No sit ukko eräänä päivänä meni sinne taloon kukkakimpun kanssa ja pääsi sisälle sen unelmamimmin kämppään. Siellä se odotti vähissä kuteissa ja äijä sai elämänsä kyytiä. Varmaan naisillakin liikkuu tämmöset jutut mielessä joskus...
Mulle kävi kerran melkien noin. Eli en pystynyt pitämään silmiäni irti yhdestä naapuritalon kaunokaisesta. Ei se toki alastomana pomppinu, mutta kuitenkin. Kerran päätin sitten, että vien sille kukkakimpun. Uskomattoman rohkeeta multa. Mutta eipä siitä mitään seurannut. Muija otti kukat ja siinä se. Toki pääsin näkemään neidon lähempää ja ei se niin kaunis ollutkaan. Mutta helvetin hyvä perse sillä oli. Tosin sitä en siis nähnyt läheltä.

Mut ajatuksissani olen tuon naisen kanssa tehnyt temput aika monta kertaa.
 

Yhteistyössä