Naapurin nakuilut

  • Viestiketjun aloittaja kerrosta ylempää
  • Ensimmäinen viesti
kerrosta ylempää
Meidän kadun toisella puolella naapurit liikkuu iltaisin paljon ihan alasti. Hyväksyn että omassa kodissa saa olla niin kun haluaa mutta vois edes vetää verhot ikkunoiden eteen. Nyt kun illat alkaa hämärtää niin näkyy taas niin selvästi.

Joo etsitään muuten omakotitalo :)
 
Kyllä mäkin liikun omassa kodissani alasti jos sikseen sattu, enkä kyllä ala sen tähden vetää verhoja eteen. Varmaan tännekin jostain viereisestä kerrostalosta näkee, vaikkei suoraan edessä toista taloa olekaan.
 
bud
Meillä on täs rivaris kaks kerrosta, ylhäällä pesuhuone. Kun pesuhuoneen ovesta astuu pois, näen/näyn varmasti suoraan naapuritalon yksikerroksisen talon olkkariin portaikkomme korkealla olevasta isosta ikkunasta. Sinne ei saa verhoa.

Hiippailen aina kyyryssä alasti makkariin.. joskus en muista. Kerrankin se naapurin nainen istui sohvallaan ja jos sattui katsomaan.. voi mikä häpeä.
 
Naapurinasi voin kertoa seuraavanlaisen asian:
Jos pitäisit huushollissasi valot päällä, et näkisi ulos, vaan oman kuvajaisesi ikkunan heijastuksesta. Se onkin oiva apuväline olkaväristyksiä, vatsanpudotuksia ja undulaatiota harjoitellessa.

Koska olet valinnut pimeässä lymyilyn, sammutan joskus itsekin valot ja otan esiin kiikarit, nähdäkseni, mitä oikein puuhaat pimeässä asunnossasi.
 
"ani"
Istuta pihalle puu. Alastomuus on luonnollista, tuskin ne naapuritkaan sua kattelee tai vaikka näkisikin niin ei varmaan ajattele siitä mitään. Meidän kerrostalossa näkyy suoraan vastakkaiseen ja välillä näkee vahingossa partsilla istuessa kun alakerran nuorimies viihdyttää itseään netissä. Laitoin kukan näköesteeksi partsille ettei tartte lapsille selitellä mitä setä tekee. Kun ei taatusti tajua että sälekaihtimista huolimatta näkyy ylöspäin... ei näistä pidä ottaa liian isoa ongelmaa.
 
iu
Täällä tuntuu olevan paljon porukkaa, jotka keekoilee kelteisillään valaistussa ikkunassa illat pitkät :s Itsellä ei kyllä tulis ihan heti mieleen. Meillä on sälekaihtimet ja verhot just sitä varten, ettei naapurusto voi (ettei sen tartte) kyylätä meidän iltapuuhia pihaa haravoidessaan (tai mitä ikinä ne tuolla pihalla kulloinkin puuhaavatkaan).
 
kerrosta ylempää
Lapset ja eteenkin niitten kaverit usein kommentoi asiaa kun näkee. Ei mekään mikään tikkapipoja ja kyllä mekin kuljetaan alasti kylppäristä makkariin pukemaan, juodaan jopa välillä siiderit ja oluet alasti. Mutta kun käytännössä ihan joka ilta ollaan koko ajan alasti, ja suoraan meidän ikkunan edessä, niin se välillä tuntuu epämukavalta.

Alastomuus on luonnolista mutta liikaa on liikaa

Ja se omakotitalo etsitään i toisesta syystä, voi kun olis se oma piha ja omeanapuu jne.
 
Aries 78
Itseä häiritsi kauheasti kerrostalossa asuessani, kun nostelin olohuoneessa painoja vain sortsit jalassa. Niin vastapäisen talon yläkerrassa asuvat opiskelijatytöt aina vahtasi ikkunasta...

En tietenkään opiskelijana raskinut verhoja hommata, ja talossa täys valaistus:saint:
 
Itsekin tapaan keitellä aamukahvit pelkissä pikkareissa, satunnaisesti saattaa naapuri kävellä ikkunan ohitse mutta harvoin varmaan edes tajuavat katsoa. En jaksa pähkäillä vaatetta heti päälle vain siksi että joku ei ehkä ymmärrä luonnontilan päälle. Ja aurinko ei paista sisään jos verhot on edessä:D
 
[QUOTE="ani";24489977]Istuta pihalle puu. Alastomuus on luonnollista, tuskin ne naapuritkaan sua kattelee tai vaikka näkisikin niin ei varmaan ajattele siitä mitään. Meidän kerrostalossa näkyy suoraan vastakkaiseen ja välillä näkee vahingossa partsilla istuessa kun alakerran nuorimies viihdyttää itseään netissä. Laitoin kukan näköesteeksi partsille ettei tartte lapsille selitellä mitä setä tekee. Kun ei taatusti tajua että sälekaihtimista huolimatta näkyy ylöspäin... ei näistä pidä ottaa liian isoa ongelmaa.[/QUOTE]

Reps, aika koomista.... sori. Voi ei. Siis onko sillä ne sälekaihtimet kiinni kuitenkin ja silti näkyy xD
 

Yhteistyössä