Naapuri hakkaa seinää 5 min yli 22.00?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tulin siis tänään kotiin (menee välillä 10 aikoihin kotiintulo) ja aloin kuunnella suihkussa käytyäni naapuriasunnon kolinaa.

Taustaksi siis, että tässä taloyhtiössä juoruilua ja vähän kireä ilmapiiri:( Kävin suihkussa ja aloin kuunnella sen jälkeen tosiaan tuota kolinaa.

sama ääni kuulunut joskus ennenkin, mutta en ole kiinnittänyt sen kummemmin huomiota siihen.

Nyt aloin miettiä, että ääni voi lähteä siitä, että naapuri hakkaa seinää. Katsoin kelloa ja oli 5 yli kymmenen illalla. Huoh.

Sallittua? Pitäisikö alkaa kirjata ylös (ei ole ensimmäinen kerta kun jotain probleemaa tuon naapurin kanssa) omat tekemiset ja naapurin seinän(?)hakkuut jne?

Meillä ei ole lapsia, eläimiä, eletään hiljaisuusaikojen jälkeen mahd hiljaa miehen kanssa. Tuolla naapurissa vaan tunnutaan olevan äänille jotenkin yliherkkiä. Ovat haukkuneet yms meitä ihan päiväaikaisista äänistä, selän takana siis.

Onneksi sentään vuokralla, päästään tästä heti kun löytyy uusi kämppä.
 
Järkyttävää!!!
Tiedä vaikka naapurissa harrastettas jotakin haureuksia - sängyn pääty se siellä varmaan kopsuttaa seinään!:eek:
Mitä ikinä tekevätkään niin kiellettyä se on heti kun kello lyö 22:00!
Et ole ennen kiinnittänyt huomiota mutta pääasia, että nyt satuit kuulemaan niin voitte muuttaa pois! (y)
 
vierailija
Seinään/lattiaan/putkiin/pattereihin hakkaaminen on kotirauhan häirintää. Asiasta on muistaakseni ennakkopäätös, missä naapurin seinää hakannut tuomittiin kotirauhan häirinnästä. Samoin valheelliset juorut yms eivät ole ok, voi pahimmassa tapauksessa ylittyä kunnianloukkauksen tms raja.

Ap:n tapausta en tunne, mutta ei ole normaalia toimintaa naapureilta. Yleensä asioista puhutaan naapurille suoraan, edes heippalapulla tai isännöitsijän kautta. Naapuri ei ole koskaan siis ap kertonut teille mikä risoo? Meillä alakerran eläkeläismies hakkaa harjanvarrella tms kattoonsa heti, jos meillä esim lapset (pieniä) juoksevat tms:(

Eli tiedän tunteen, todella ahdistavaa. Ja 5 yli kymmenen illalla seinän hakkaaminen on naurettavaa, ei se hiljaisuusaika ole sentään viidestä minuutista kiinni. Enemmän tuo naapuri häiriköi ap:ta tässä.
 

Yhteistyössä