myötä-ja vastamäessä

Olen onnelliinen. Mies imuroi justiinsa ja auttaa laittaan lapset nukkumaan. Kyllä meilläkin välillä riidellään kovasti ja sormuksetkin on v lennelleet, mutta silti ollaan selvitty aina eteenpäin, annettu anteeksi ja aloitettu "puhtaalta" pöydältä. Välillä on tunteita enemmän ja vähemmän,mutta onneksi meiltä on kerran kysyttykin "tahdotko rakastaa?" Huonoina ja hyvinä päivinä....Parisuhde on silti iso haaste varsinkin kun on pieniä lapsia.. tällaisia ajatuksia vaan...TSEMIÄ KAIKILLE! :heart: :) :heart:
 
hip hei
Juu, tsemiä tarvitaan. Eihän se pappi kysy, että tunnetko rakastavasi vaan TAHDOTKO rakastaa myötä- ja vasta"mäessä"... Se on siis tahdon asia, jos vastoinkäymisiä tulee, että miten ne haluaa ratkaista ja silti rakastaa kaikesta huolimatta. Toki se on ymmärrettävää, että jos suhde on kovin yksipuolinen tai riippuvuussuhde, se ei voi toimia pitkään. Eikä anna kovin hyviä roolimalleja miehenä ja naisena oloon tai vanhemmuteen lapsillekaan.

Kannattaa panostaa ongelmien ratkomiseen, se on paras esimerkki myös lapsille miten selvitä ristiriitatilanteista ja ongelmista. Ei se haittaa jos lapset näkevät eripuraa, mutta se haittaa jos lapset eivät näe sopimista ja anteeksiantoa. Mököttäminen ei siis ole siinäkään mielessä kovin hyvä ratkaisu, siinä ei kukaan opi mitään ja riidat eivät ratkea. Riitely voi tuoda ratkaisun ongelmiin ja sitä kautta suhdekin paranee =) . Ihan kaikkia asioita ei kannata riidellä lasten kuullen, ne mitkä kuuluu vain aikuisille voi puhua kahden kesken.

Menipäs syvälliseksi pohdinnaksi, täytyy lähteä puuhailemaan jotain muuta. Tsemiä teillekin :wave: .
 

Yhteistyössä