Muuttofirman hinta? (Helsinki-Rovaniemi)

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Maksaa varmasti todella paljon. Mutta erosin juuri mieheni kanssa, ja helsingissä ei ole minulle mitään. Haluan takaisin kotipaikkakunnalle, ja muuttoapua ei ole saatavilla. Lähtevätköhän muuttofirmat ylipäänsä edes roudaamaan tuollaisia matkoja? Siis Helsingistä Rovaniemelle.

Entä saako muuttofirman laskulla, vai tarvitseeko maksaa etukäteen? Palkka tulee vasta kuun viidestoista, ja ajattelin muuttaa niin pian kuin mahdollista.
 
Kallista on
Voit aina kysyä tarjoustamuuttofirmalta, mutta useamman tonnin maksaa. Jos sinulla on ajokortti, niin vuokraa pakettiauto leasingfirmalta ja aja itse, auton palautus saman ketjun liikkeeseen. Jos ei ole arvokas irtaimisto, niin myy pois ja osta uudet perillä. Pyydä sukulaista vuokraamaan paku ja ajamaan hakemaan sut ja tavarat....
 
Khimaira
Yksi keino on kysyä muuttofirmalta että onko heillä joku muutto sopivasti Pohjoisesta - etelään, kysy vaikka pohjoisen muuttofirmoiltakin.
Sillä tavalla säästää rahaa, koska muuttofirman ei tarvitse ajella tyhjällä autolla kumpaankaan suuntaan :)
 
"Hmh"
Useamman tonnin maksaa, itselläni 800 euroa ja muutaman sadan kilometrin matka. Firmoilta kannattaa kysyä maksuista, joskus ns. säästömuuttoja eli useampi irtaimisto viedään kerralla, jos samaan suuntaan useita keikkoja. Toki silloin voi joutua odottamaan. Vuokra-autoja tosiaan saa kans, halvempi vaihtoehto.
 
ystäväni muutti juuri rovaniemeltä espooseen ja mainitsi, että puljula on kaikista halvin. hän ei voinut ko. firmaa käyttää, kun piti tehdä erinäisiä mutkia matkan varrella ja ystäväni maksoi muutostaan kolme tonnia. käyttämänsä muuttofirma tekee paljon yritysmuuttoja ja on kallis.

puljula on hidas vastaamaan sähköposteihin, joten nyt ripeästi hintaa kysymään :)
 

Yhteistyössä