Muslimit palauttavat teloitukset ja raajojen katkaisut rangaistusvalikoimiinsa välttämättömyys syistä

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Täytyy muistaa, että afgaaneilla on paras asiantuntijuus mitä tulee afganistanilaisiin rikollisiin. Tuomitsemisen sijaan pitäisi ehkä meidänkin miettiä, että miksi siellä koetaan välttämättömäksi teloittaa ja leikata käsiä irti. Saattaisi tulle vähän pienempänä ullatuksena sitten seuraavan kerran kun joku poltetaan elävältä tjms.
 
vierailija
Perusafganistanilaiset syrjäyttivät Sleepy Joen tukeman vihervassarien nukkehallituksen ja on luonnollista, että yhtenä muutoksena joka nyt toteutetaan on rikollisten hyysäämisen lopettaminen.
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
Kokoomuksen Kimmo Sasi ehdotteli aikanaan shariaa Suomeen. Pitäisikö nyt siirtyä aitoon monikulttuuriin ja antaa maahanmuuttajille heidän oman kulttuurinsa mukaiset rangaistukset meikäläisiin oloihin sovitettuna.
Murhajalta katkaistaan pää, varkaalta käsi, raiskaajalta raiskauselin....
 
vierailija
Miten suomalaiset kansalliskonservatiivit rankaisisivat rikollisia? Kuritushuoneet ja raipparangaistukset takaisin?
Mikä olisi ollut sun mielestä tälle tyypille sopivat rangaistukset?


 
Ja sitten ihmetellään miksi nämä ko. maahantunkijat lähinnä naureskelevat auktoriteeteille ja väsäilevät rikoksia minkä kerkiävät.
Tulijat, jotka omaavat ed.main. kulttuurin saattavat olla riski! Jos ei ihan hengiltä eurooppalaisia saa (ovat valitettavasti saaneet lukuisia, myös suomalaisia) niin muita rikoksia ainakin tekevät urakalla, koska seuraamukset ovat heidän mielestä naurettavia, tai jopa suotavia:

(muun muassa)

 
  • Tykkää
Reactions: Elena777

Yhteistyössä