l maitoa (tai vettä
8 dl jauhoja (vehnäjauhoja tai vehnä- ja muita jauhoja sekoitettuna)
2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
0,5 rkl kardemummaa
öljyä paistamiseen
1. Sekoita jauhot.
2. Lisää maito.
3. Anna seistä n. puoli tuntia.
4. Paista.
Voit sekoittaa taikinaan myös
1 dl kuivattuja mustikoita (lisää jauhoihin)
2 dl pakastettuja tai tuoreita mustikoita (lisää joko maidon lisäämisen vaiheessa, jolloin saat liloja lettuja tai tuoreet voi lisätä myös juuri ennen paistamista ja käännellä varovasti taikinaan, jolloin eivät värjää yhtä paljon)
samalla idealla muita marjoja tai omenia
1tl vanilliinisokeria ja 1 tl kanelia kardemumman tilalle
korvata 0,5 dl jauhoista leseillä
8 dl jauhoja (vehnäjauhoja tai vehnä- ja muita jauhoja sekoitettuna)
2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
0,5 rkl kardemummaa
öljyä paistamiseen
1. Sekoita jauhot.
2. Lisää maito.
3. Anna seistä n. puoli tuntia.
4. Paista.
Voit sekoittaa taikinaan myös
1 dl kuivattuja mustikoita (lisää jauhoihin)
2 dl pakastettuja tai tuoreita mustikoita (lisää joko maidon lisäämisen vaiheessa, jolloin saat liloja lettuja tai tuoreet voi lisätä myös juuri ennen paistamista ja käännellä varovasti taikinaan, jolloin eivät värjää yhtä paljon)
samalla idealla muita marjoja tai omenia
1tl vanilliinisokeria ja 1 tl kanelia kardemumman tilalle
korvata 0,5 dl jauhoista leseillä