mummun onnea

Ei mulla oikeesti mitään asiaa ole mutta ajattelin vaan kirjoittaa kuin kivoja noi ipanat on, kaikki 4 samasta perheestä mummulla yökyläs ja voi että ne nyt pitkästä aikaa on olevinaan niin kilttejäkin , nukkumaan hankitaan paraikaa, sellasta hiljasta jupinaa kuuluu vielä jano ja nälkä jo sammutettu, taitavat kohta nukahtaa.
 
Mukavaahan tää aikuisemman rooli.
Ei lapsenlapsella ole suuria vaatimuksia ja toiveita. Odottelen häntä ja hänen äitiään. Ovat matkalla olleet jo 2 tuntia...täällä juuri valmistunut jauhelihakeitto hellan reunalla odottamassa.
Luulempa että maistuu meille kaikille.

Matka heillä jatkuu sitten vielä vanhemman äitin luokse...juhlat...90 vuotiaalla :flower:

Hienoa, että lapsen äiti pitää huolen, että pieni oppii tuntemaan oman sukunsa. :heart:
 
anoppimummu
Onnea ja iloa on myös tällä mummolla lapsenlapsestaan!

Juuri kotiuduin 500 km päästä lapsenlapsen luota kyläilemästä.
Piti ollla ihan lomareissu, mutta pieni-ihminen taas ikäväksemme sai flunssan, ja varovaisesti miniä katsahti minuun ja kysyi onko mummilla kovasti suunniteltuja menoja... ei ole silloin kun minusta on jotain apuja taaperon hoidossa!
Niin vietimme alkuviikon leikkien ja lukien ja loppuviikolla mummikin ehti kampaajalle ja kosmentologille sekä shoppailemaan.

Mikä on sen ihanampaa kun pikkuinen tulee kädet ojossa syliin ja sanoo " mummun rakas"! :heart: :heart:
 
Niin, ei sitä voi, kuin hehkuttaa tätä mummina oloaan! On niin mukavaa, kun pikkuinen tulee käymään ja kysyy että "pelataanko mummi jalkapalloa" tai "luetko mulle kirjaa" ja huutaa toisesta huoneesta, että "tuu mummi kattomaan mitä minä tein". Ja sitten ottaa kaulasta kiinni ja antaa suukon poskelle ja kysyy "saanko limpparia?" Ja eihän mummi voi kieltäytyä mistään noista...
 
Viekka
Onnea mummoille, on se ihanaa, että osaatte nauttia pikkuisistanne. Meidänkin 2,5 vuotiaalla on ihanat mummot, joita poika rakastaa aivan suunnattomasti. Aluksi pojan synnyttyä kyllä jännitti, että mitä tästä tulee, lapsi on ensimmäinen lapsenlapsi molemmille mummeille ja anoppi ei selvästi osannut pieniä vauvoja hoitaa (jälkeenpäin kuulin, että on hoitanut omia lapsiaan hyvin vähän kun ovat olleet vauvoja). Nyt kuitenkin molemmilla mummeilla ja pojalla menee tosi hienosti, toivottavasti ottavat kesäkuussa syntyvän toisenkin tulokkaan yhtä hyvin vastaan...
 
laija61
Joo,kyllä mummous on ihanaa.Vanhin lapsenlapsi soittelee(ensi kuussa 3-v) ja keselee aina aluksi"mummo,onko sulla kiileitä?"Äitinsä pyytänyt kysymaan,koska ei aina tiedä,voinko puhua,kun saatan olla töissä.
 

Yhteistyössä