Pehmeän pippurinen filee ohutleike, broilerin siis ja köntti mozzarella tällä päiväyksellä, miten mä noi yhdistän? :xmas:
Mulla ei kertakaikkiaan ole sellaista veistä millä olisin onnistunut saamaan sellaista paljon puhuttua taskua tollasiin piffeihin, aina ne repee ja ratkee kun veitset on kokoluokkaa japani..... :ashamed:
En siis omista esim.fileointiveistä.
Jos paistan kanat pannulla ja laitan jokaisen päälle paksun siivun mozzarellaa ja uuniin, niin tuleeko siitä mozzarellasta sellanen sitkee mömmö vai ihan hyvää..? :ashamed:
Kertokaa urpålle nyt :xmas:
Mulla ei kertakaikkiaan ole sellaista veistä millä olisin onnistunut saamaan sellaista paljon puhuttua taskua tollasiin piffeihin, aina ne repee ja ratkee kun veitset on kokoluokkaa japani..... :ashamed:
En siis omista esim.fileointiveistä.
Jos paistan kanat pannulla ja laitan jokaisen päälle paksun siivun mozzarellaa ja uuniin, niin tuleeko siitä mozzarellasta sellanen sitkee mömmö vai ihan hyvää..? :ashamed:
Kertokaa urpålle nyt :xmas: