Multa nyt näitä tyhmiä ruokakysymyksiä pukkaa jatkuvasti, mutta koittakaa kestää (:

27.02.2012
394
0
16
Pehmeän pippurinen filee ohutleike, broilerin siis ja köntti mozzarella tällä päiväyksellä, miten mä noi yhdistän? :xmas:

Mulla ei kertakaikkiaan ole sellaista veistä millä olisin onnistunut saamaan sellaista paljon puhuttua taskua tollasiin piffeihin, aina ne repee ja ratkee kun veitset on kokoluokkaa japani..... :ashamed:
En siis omista esim.fileointiveistä.

Jos paistan kanat pannulla ja laitan jokaisen päälle paksun siivun mozzarellaa ja uuniin, niin tuleeko siitä mozzarellasta sellanen sitkee mömmö vai ihan hyvää..? :ashamed:

Kertokaa urpålle nyt :xmas:
 
Laita juustopala sisään ja kääri rullalle. Hammastikulla kiinni jos löytyy kotoa. Pannussa väri ja uuniin hautumaan, 200 astetta n. 30 min.

Tai sitten teet kuten aioit, että pannulla otat värin ja uuniin juustopalan kera. Hyvää siitä tulee, rohkeasti vain kokeilemaan.
 
Väliin voit laittaa mozzarellan lisäksi tomaattia tms. Laita myös jotain hyvää yrttiä (basilika...) ja hiero pintaan valkosipulia. Ja jos jääkaapista löytyy pestoa, niin sitä sipaisu fileille, avot.
 

Yhteistyössä