Muita joilla vaikkua vain kertyy luonnottomat määrät korviin?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Itellä siis vaan kertyy tositosipaljon vaikkua oikeastaan molempiin korviin. En ole millään pumpulipuikoilla sun muilla tökkinyt (paitsi yhden ainoan kerran alennuin kun oli niin tukossa ettei kuullut yhtään mitään) mutta yleisesti ottaen en ole sörkkinyt, yrittänyt vain puhdistaa ihan perus vedellä (suihkussa siitä suihkusta suihkuttanu korvaan) ja sit iltasin on tapana pistää audispray suihketta sitä vaikkua pehmittämään. MUTTA näistä huolimatta harva se päivä saa herätä korvat tukossa ja äääh ärsyttää niin paljon, mistä tää voi ees johtua, ku eiks vaikun pitäis itestää tulla pois?? ainakin normaaleilla ihmisillä... toisaalta itellä kyllä suhteellisen pienet korvakäytävät mut e nyt tiiä voiks se vaikuttaa? auttakaa pliis, mitä tekisitte, ja onks jotain keillä sama vaiva??
 
vierailija
Tietyt ruoka-aineet ja sairaudet vaikuttas korvavaikun muodostumiseen ja sen koostumukseen. Jos käytät korvanapoeja, voivat ne aiheuttaa itsessään ongelmia ja likaiset napit tuplaavat ongelman.

Kokeile esim. Ceridal öljyä korvakäytävään yöksi (lämmintä öljyä muutama tippa) ja huuhtele korvat aamulla lämpimällä vedellä korvahuuhteluun tarkoitetulla korvapumpulla lavuaarin yllä. Huuhtele niin, että näet lavuaarissa, kun vaha tulee veden mukana pois.
Yöksi taas muutama tippa öljyä ja huuhtelu aamulla tarvittaessa.

Saattaa olla niin, että käyttämäsi suihke pitää kierrettä yllä. Korvasi tarvitsee perusteellisen puhdistuksen ilman ärsyttäviä aineita.
Ceridal on yksi vaihtoehto öljyistä. Löytynee muitakin luontaisempia puhtaita öljyjä.

Itsellä kilpirauhasen vajaatoiminta aiheuttaa välillä korvien tukkeentumusta ja vaikun liiallista muodostumista. Teen edellä mainitun huuhtelun tarvittaessa ja tilanne rauhoittuu nopeasti.
 
vierailija
joo mulla yleensä noin kerran puolessa vuodessa menee tukkoon käytän yöllä sitten remowaxia missä tulee se vesi tursotin annan jonkun aikaa vaikuttaa korvassa ja sit ruutalla ammun korvaan ja töhnät tulee riittävän hyvin kuitenkin
 
minulla kertyy, ja on sellaista kovaa. korvia ei saisi kaivaa, mutta niitä kutisi myös niin hirveesti, että en voinut olla rappaamatta. lääkäri tutki ja tuli tulokseen että siellä on sieni. joka on huonosti parannettavissa. ja todellakaan ei niistä lääkkeistä mitä antoi ollut mitään hyötyä. aloin sitten joka ilta ja aamu laittamaan topsi puikkoon käsidesiä ja käsittelin korvat sillä. muutaman kuukauden jälkeen kutina ja liiallinen vaikun erittyminen loppu. ja mitä erittyy on nykyisin sellaista normaalia pehmeää ja poistuu itsestään
 

Yhteistyössä