Muita, joilla tiputtelee lapsivettä

Onko täällä muita ja miten yleistä lienee tämä minun "vaiva"? Oon nyt rv 35 ja lapsiveden tiputtelun ja kohonneiden tulehdusarvojen takia olin jo osastollakin muutaman yön. Kotiin pääsin, kun tulehdus laski ja ultralla katsottiin että lapsivettä on riittävästi ja vauvan syke ym. kaikki kunnossa.

Lääkäri arveli, että reikä kalvoissa on ylhäällä, kun niin vähäistä se tiputtelu, mutta silti vaarana mennä joku tulehdus sinne... Nyt pelkään hysteerisenä kohtutulehdusta :( Ja muutenkin sitä, että lapsi kuolee kohtuun :'(

Eilen kävin verikokeissa, joissa huomattiin taas tulehdusarvojen kohonneen. Sain kuitenkin luvan mennä kotiin ja viikon päästä uuteen verikokeeseen. Mieluummin olenkin omassa kotona, kuin osastolla, mutta pelottaa silti.

Onko siis teitä muita? Ja miten loppujen lopuksi käynyt? Onko vedet menneet kokonaan jossain vaiheessa ennen laskettua aikaa tai onko pitänyt käynnistää synnytys tulehduksen takia...?

Apuja ja kokemuksia ja vertaistukea kaipaisin :hug: :flower:
 
Mulla alkoi tihkumaan 38+0 - 38+1 ( yöllä ) . Ottivat mut seuraavana päivänä suoraan synnärille kun mulla oli todettu jo aiemmin se streptokokki agalaktiea ( ? miten-lie-kirjoitetaan ? ) . Käynnistivät synnytyksen just ton streptokokin takia 38+3.
 
:wave: pitipäs tulla kommentoimaan.. :)

itsellä nyt 4kk vanha pojan viikare jonka raskaus oli yhtä vuoristorataa..
lapsivesi meni ekan kerran n.rv 16 kuitenkaan synnytys ei käynnistynyt ja tulehdusarvojen kanssa mentiin ylä ja alamäkeä, antiboottia myös. kalvossa ollut reikä umpeutui, kuitenkin kohtuun kehittyi iso hematooma joka oli isompi kuin poika. vuosi pikku hiljaa pois ja rv 30 kaikki jatkui normaalisti, seuraavaan veden menoon rv 36+3. poika ei kuitenkaan tahtonut syntyä joten antibiootilla mentiin ja lopulta käynnistettiin rv36+5. sieltä mitoin 3295g ja 47,5cm. <3 itselle ei tulehduksia pukannut ja muutenkin synnytys meni hyvin. poika merkittiin kuitenkin keskoseksi kun ei ruuminlämmön ylläpitäminen toiminut, keltaisuutta ja eikä jaksanut syödä yms. nyt kuitenkin voi hyvin vaikka joutuikin jatko sairaala hoitoon pariksi päivää kuivumisen ja keltaisuuden takia.. tsemppiä sinullekkin ja häntä pystyyn!

triple ja milo 4kk
 

Yhteistyössä