Muita isopäisiä (?) lapsia? :)

Pojan 2-vuotisneuvolassa pään ympärys oli 52 cm. On koko ajan kasvanut isolla käyrällä, nyt oli vähän enemmän nousua. Tätsy sanoi, että tarkistetaan jonkun ajan kuluttua ettei ole noussut lisää.

Aloin tietysti huolestua: vilkas ja eläväinen poika on ja kaikki vaikuttaisi olevan kunnossa...eikä pää tosiaan näytä päällepäin mitenkään suurelta, ihan normaalilta!

Kuulemma voi kuitenkin olla ihan sitä, että pää kasvaa vartaloa edellä.

Muut mitat oli 90 cm ja 14,5 kg. Pituutta oli tullut 6 cm 6 kuukaudessa!
 
Meidän pojallakin on iso pää =) Tiistaina 1vee neuvolassa sai terkkari päänympärysmitaksi 51,3cm (muuden poitsun mitat 84cm/14,6kg).

Meillä pojalla oli jo syntyessään pipo 37cm, tosin imukuppilla saattanut ollut osuutta asiaan. Lisäksi hänellä olivat todella leveät kallon saumat, suurin osa päästä oli auki. Ja parin ensimmäisen päivän aikana pää kasvoi pari senttiä. Lääkäri halusi varmistaa, etteivat nesteet kerääntyy päähän ja kävimme niin ultrassa, röngtenissa kun verikokeissa. Ei mitä löytnyt =) Ja poika on ollut erittäin aktiivinen, iloinen ja reipas. Ja kasvanut todella hyvin :p Neuvolassa ovat aina vaan todenneet, että pää kasvaa omalla käyrällä tasaisesti, nyt on kasvu hieman hidastunut.

Että kyllä niitä hieman isommanpäisiäkin löytyy, vaikkei heillä mitään hätä olisikaan =)
 

Yhteistyössä