Muilla ollut rajua mahatautia (noroa?) ? + apuja...

To-pe välisenä yönä alkoi poika 2v9kk oksentamaan. Tänään eka pv kun ei oksenanut lainkaan. Tänä aikana on syönyt ja juonut TODELLA huonosti. Jos jatkuu huomennakin, vienkö jo lääkäriin? Eilen valitti pääkipua. Kuumetta on ollut, muttei antanut mitata...

Seuraavaksi sairastui pe-la välisenä yönä tytär 1v3kk ja mies. Tyttö kuivui heti muutamassa tunnissa, käytiin päivystyksessä velttouden vuoksi. Kuumetta 38 ja yli. Tänään söi jo pikkupurkin (5kk valmissose) ruokaa, muutoin rinnalla vain. Pientä puklua vielä parikertaa ja keltaista vesiripulia aina kun ottaa suuhunsa jotain. Pitäisikö taas mennä lääkäriin?

Seuraavana yönä oli mun vuoro ja siitä seuraavana 9v pojan, joka pääsi vain yhdellä oksennuksella. Nyt hänelle noussut mahaan ja kasvoihin punaista nyppyä, mitäköhän se on? Hänellä ei kuumetta.

Myös mies ja minä kuumeessa, huoh :/
 
Jos koululainen vielä kovin väsy,niin anna levätä päivä.Ja virukset on tosi ärtsyjä...
Anna kipulääkettä pienille,jos kramppaa masua kovin.

Sekä osmosal lios on hyvä,sillä saa nopeemmin tasapainoon suola-sokeri arvot.
Mutta tarkkaile nyt vointia,ei lääkäri oikein muuta voi sanoa kuin että nestettä tarpeeks vaan.
Ja jollei saa niin sitten tippaan.

Mut jos lapsi on veto pois eikä mistään kiinnostu niin kiikuta lääkäriin.
vaikee sanoa kun ei näe,mutta soita neuvolaan vaikka jos osaavat ohjeistaa.

 
Meillä 1,5 sairastu to-pe yönä: eilen oli eka päivä kun jakso kotona vähän kävellä. Ei ole pariin päivään oksentanu, mutta ripuli on vielkin. Ei syö.

Isompi 3,5v sairastu su aamulla, mikään ei pysy vielkään sisällä.

Mies sairastu tänä aamuna.

Kummallakin pojalla on kuumetta mut en ole voinut mitata kun en löydä mittaria :ashamed: (esikoinen mittas iteltään kuumeen ja mittari on nyt "jossain" )
 

Yhteistyössä