MTV epäilee pääministeri Sannan olevan täysin tietämätön tai peräti häikäilemätön

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
vierailija
Marin on tyypillinen miellyttämishaluinen ihminen.
Macronin ja muiden Brysselin herrojen miellyttäminen maksoi veronmaksajille miljardeja euroja.
Tyhjäpäisten nuorten somevaikuttajien kanssa vietetyt hetket olivat kaikkien nähtävillä, eikä kannata myöskään unohtaa virkahuoneistossa tapahtuneita alastokuvia jotka otettiin Marinin vieraiden toimesta ja julkaistiin somessa.
Zelenskyin kohdalla sama miellyttämisenhalua sai hänet puhumaan läpiä päähänsä ja sai Ukrainalaisissa heräämään turhan toiveen suomalaisten hävittäjien saamisesta.
Hakemalla iloa, onnea ja Olavia ravintolasta, hän samalla teki miehestään valtakunnan aisankannattajan, jota miesparka nyt kostaa retkillään Helsingin yöelämässä.
Marin on miellyttämishaluinen populisti, joka käänsi takkiaan esim. Natokysymyksessä kun huomasi kansan mielipiteen vaihtuneen Natomyönteisyydeksi, kiitos median pelottelupropagandan.
Marin on ilmiselvästi ylirasittunut ja vaikka valtakunnan korkealla tasolla olevalla henkilöllä varmaankin on puhtaat jauhot pussissaan, huomaa laihtumisen ja kuihtumisen seuraukset jokaisessa vaaliväittelyssä kuinka Marin menettää hermonsa totaalisesti ja aloittaa erittäin agressiivisen hyökkäyksen asioista eri mieltä olevia kohtaan.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
vierailija
[Q
Marin on ilmiselvästi ylirasittunut ja vaikka valtakunnan korkealla tasolla olevalla henkilöllä varmaankin on

puhtaat jauhot pussissaan,

huomaa laihtumisen ja kuihtumisen seuraukset jokaisessa vaaliväittelyssä kuinka Marin menettää hermonsa totaalisesti ja aloittaa erittäin agressiivisen hyökkäyksen asioista eri mieltä olevia kohtaan.
[/QUOTE]
Pakko olla puhtaat, likaisista jauhoista Sanna varmaan sairastuisi?
 

Yhteistyössä