Montako tuntia teidän 4-6kk ikäiset vauvat nukkuvat yössä?

  • Viestiketjun aloittaja PriitPraat
  • Ensimmäinen viesti
PriitPraat
Meidän 5kk ikäinen vauveli on nyt parin viikon ajan nukkunut n. klo 20-4.30 eli yhteensä 8h. Tuossa välissä herää vähintään 2 kertaa syömään. Ennen heräsi aamulla vasta klo 7. Eli onko tosiaan niin että vauva on jo saanut tarpeeksi unta ja herää siksi? Vai voiko jokin olla vialla? Herää tosiaan hyväntuulisena ja tuntuu että ei vain yksinkertaisesti malta enää nukkua. Tuntuu minusta silti niin vähäiseltä määrältä. Joten kiinnostaa tietää paljonko muiden vauvat nukkuvat yössä. :)
 
Meidän vajaa viiskuinen poika nukkuu kymmenisen tuntia yöllä, joskus vähemmän ja joskus enemmän. Kuinka paljon teillä nukutaan päiväunia, eli millainen on päivän koko unisaldo? Meillä oli muistaakseni jossain välissä sellanenkin, et nukkui vaan kahdeksan tuntia ja vähän siitä huolestuin. Nyt syödään puuroa illalla ja se on auttanut meidän uniin, ei enää herätä kuin kerran tai pari yöllä syömään.
 
PriitPraat
Kiitos kaikille vastanneille! Nyt taas on mennyt muutama yö hyvin eli klo 6.30-7.30 on tyttö herännyt ja syö jopa vain kerran yössä. Eli taitaa tosiaan vaihdella nämä vauvojen unimäärät. :) Päivällä meillä nukutaan ekoilla päikkäreillä 1,5h ja toisilla 2-3h. No toivottavasti nämä yöt nyt rauhoittuisi edes vähäksi aikaa, että saisi univelkoja pois. :D
 
meitin 4kk ikäinen tyttö on jo pari viikkoa nukkunut yöt ilman syöttöjä =) Nukkumaan käy klo 22 ja herää aamulla noin 8-9 aikaan,useimmiten nukkuu ilman yhtäkään heräämistä mutta tarvii antaa tuttia 1-2 kertaa =) Tää äiti kyllä heräilee useemman kerran yössä ihan vaan tarkastakseen että kaikki on hyvin ja tyttö hengittää :heart: kunpa oppisi itsekkin nukkumaan ja nauttimaan pitkistä unista,kun kohta ne on varmaan historiaa kun ruvetaan hampaita tekemään :D
 
meillä just 4kk täyttänyt tyttö,meillä on jo 2kk nukuttu läpi koko yön :) tyttö menee siinä20-20.30välillä unten maille&arkisin "täytyy"herätellä 7jälkeen,et keritään esikoinen viemään esikouluun,mut viikonloppuisin voi nukkua jopa puol kymmeneen asti =) eikä siis yöllä meil syödä ollenkaan.
 
Meillä on jo pitkään nukuttu noin klo 21.30-9:00.
Siinä välissä herätään vielä monta kertaa mutta onneks unipätkä on noin pitkä sillä äiti on maailman huonoin aamuihminen :D

Päivin meillä nukutaan yleensä max 2h yhteensä!
 
Minun 5kk tyttöseni nukkuu 20.00-6.00-5.00 Nyt olen yrittänyt lempeästi siirtää yöunille menoa lähemmäs klo;21.00 jotta pikkuisen myöhemmin aamusella sitten herättäisiin.Tuossa seitsemän jälkeen voisi jo sitten aamupuuroa.Kun meillä aika iskussa tuo päivärytmi kuitenkin on.
Mitenkäs,mistä löytyy tietoa lapsen unentarpeesta ikäkuukausittain?-Kun moni siitä tuntuu tietävän,mut itselle ei sellaista tietoa ole vastaan tullut :p
 
Meidän pojat 5kk on nukkunu 3½kk:n iästä 12h yöt ilman heräämistä. Nyt ovat aikaistaneet unille menoa, eli ennen mentiin noin 20-20.30 nukkuun nykyään kuitenkin 19-19.30 ja herätään siinä kahdeksan mais.

Päivisin ekat päikkärit on 1h-2h ja illalla 1½h...

 
meillä nukkui 2-4,5kk poikavauva 8h putkeen. Nyt 6kk iässä heräilee taas pari kertaa syömään ja joskus muutenkin, uusien asioiden oppiminen varmaankin pitää levottomana. Taitaa mennä aika kausittain nämä vauvojen nukkumisjutut :) Hampaita ei vielä ole.
 

Yhteistyössä