"Monet poliitiikan taustavaikuttajat arvioivat, että on mahdollisuuksien rajoissa, että PS voisi vaaleissa nousta jopa Suomen suurimmaksi puolueeksi"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Voi Riikka, voi Riikka..

Jos yritykset nyt ihan ensin yrittäisivät työllistää ne zuvakkien mainostamat moniosaajamamut jotka ovat jo maassamme. Etenkin ne koneinsinöörit joiden todistukset hukkuivat Välimereen.
 
vierailija
Voi Riikka, voi Riikka..

"Tapauksen tutkintaa johtava rikostarkastaja Pekka Hätönen kertoo MTV Uutisille, että karuimmassa tapauksessa työntekijälle maksettiin ensimmäisen kalenterivuoden aikana työstä vain noin 3500 euroa. Summa perustuu verottajalle ilmoitettuihin tietoihin.
Hätösen mukaan työntekijä oli töissä kuusi päivää viikossa ja noin 11 tuntia päivässä. Hänelle, kuten muillekin ihmiskaupan uhreiksi uskotuille maksettiin kuitenkin käytännössä vain asiakkaiden kanssa vietetystä ajasta.
– Heillä on ollut huonot työolot ja palkkaa on maksettu merkittävän vähän tehdyn työn määrään nähden. Lisäksi selvitetään heidän asumisolosuhteitaan, jotka ovat ainakin alustavan arvion mukaan olleet kurjat, rikostarkastaja Hätönen kertoo."

Hyvinvointialan ketju epäiltynä ihmiskaupasta: Työntekijälle maksettiin vuodessa 3 500 euroa ympäripyöreistä päivistä – päättäjät vangittu
Poliisi epäilee pääkaupunkiseudulla toimivaa hyvinvointialan yritystä ihmiskaupasta. Hierontaa ja muita palveluja tarjonneen ketjun ulkomaisille työntekijöille maksettiin poliisin mukaan rikollisen huonoa palkkaa.
www.mtvuutiset.fi

Tälläistä työvoimaa yritykset haluavat Suomeen.
 
vierailija
Useat yritysjohtajat kritisoivat perussuomalaisten maahanmuuttolinjaa. Heidän mukaansa yritykset tarvitsevat osaajia myös ulkomailta.

Useat yritysjohtajat määrittelevät termin osaaja aika laveasti. :ROFLMAO:
 
vierailija
Ovatko persut kieltäneet työperäisen maahanmuuton?
Ei mutta se ei haittaa kun eivät nämä yritysjohtajat kritisoi sitä mitä persut ovat esittäneet, vaan sitä mitä yritysjohtajat (tai tässä tapauksessa lähinnä yritysjohtaja) väittävät persujen esittäneen. Olkiukkoja vastaan käyminen on niin paljon helpompaa ja oman asiansa saa julki paljon tehokkaammin kun ei tarvitse välittää siitä mitä on sanottu.
 
vierailija
Tuleehan se, kiitos Sanna kiitos 😍🌷


Tämä

"Erittäin kovaa retoriikkaa”

Jokisipilän mukaan pääministeri Sanna Marinin (sd) viimeviikkoista ulostuloa, jossa hän kutsuu kilpailevaa puoluetta rasistiseksi, voidaan pitää suomalaiseen keskimääräiseen tasoon verrattuna erittäin kovana poliittisena retoriikkana.

– Perussuomalaisten puoluejohdon näkökulmasta on ilmiselvää, että kaikki tällaiset rasistiset väitteet on tuomittava ihan suoralta kädeltä, eikä ison puolueen johto voi lähteä edes keskustelemaan tästä.

Eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja ei uskalla arvioida, miten pääministerin väite tulee vaikuttamaan tulevien eduskuntavaalien äänestystuloksiin.

– Kyseessä on sen verran poikkeuksellinen ulostulo. Vastaavaa vertailukohtaa on aika vaikea löytää tältä vuosituhannelta, Jokisipilä sanoo.-

Minä sanon vielä kerran kiitos Sanna tulevasta vaalivoitostamme 👍

-palstapersu-
❤❤👍
 

Yhteistyössä