Molluskoista-osaatteko auttaa?

  • Viestiketjun aloittaja Piipii
  • Ensimmäinen viesti
Piipii
Jokin aika sitten täällä oli paljon juttua noista molluskoista...mutta en enää muista mitä suosittelivat.
Joku sieni-juttu luontaistuotekaupasta kuulemma vois olla avuksi?!
Onhan ne varmaan niitä molluskoita sitten kun pojalla 1v5kk on muutama semmonen hassu vaaleapäinen näppy niskassa ja päänahassa.
Kertokaahan vinkkejä, please!
 
Älä anna lapselle!Molluskat lähtevät itse aikanaan pois,niiin kuin tiedät ovat virus peräisiä ja silloin kun vuotavat niin myös leviävät. Voit vielä kysäistä terveyskeskuksesta lääkäriltä /terv.hoitajalta. :D
 
Tytölläni 3-v, ilmestyi muutama molluska kylkeen viime talvena. Neuvolassa sanottiin, että häviää ajan kanssa itsestään, rasvailua perusvoiteella. Molluskat kuitenkin kutisi, joten levisi laajemmalle, kun tyttö yöllä raapi rikki, sitten ne tulehtui ja yöt ihan tuskaa, kun ei saanut kutinalta nukuttua. Käytiin erikoislääkärin vastaanotolla joka oli sitä mieltä, että olisi silloin heti kannattanut nyppiä ne muutama irti, olisi selvinnyt vähemmällä vaivalla ( Ennen nypitty neuvoloissa, mutta nykyään ei, koska häviää ajan kanssa...) Saatiin erilaisia rasvoja, jotka auttaa kutinaan ja antibiootteja sisältävää, jos on tulehtuneita ja puuduteainetta molluskojen nyppimistä varten. Nyt ollaan puuduteltu ja nypitty ihan kulmakarvapinseteillä niitä irti ja iho näyttää paremmalta. Nyppiminen ei satu eikä siitä jää arpia. Nyt on pojalle 1,5-v ilmestynyt kans muutamia ja sitä mukaa nyppästään irti, kun niitä näkyy. Ainakin meille näin helpompaa, vaikka onkin virustartunta ja häviää ajan kanssa (saattaa kestää parikin vuotta). Osterivinokasta (pitäisi vahvistaa vastustuskykyä) voi antaa lapselle, mutta pienempi annos, osaa neuvoa luontaistuotekaupoissa. Meille ei siitä apua + pahanmakuista!
 
milessima
Meillä on molemmilla lapsilla ollut molluskoita. Meillä kyllä noi nyppimiset hoiti terveydenhoitaja aluksi ja sitten jatkettiin kotona itse, meille kyllä sanottiin et ne täytyy ennen nyppimistä puuduttaa emla-rasvan kanssa. Nyt nuorempi on syönyt noita kapseleita ihan maksimi annoksen (1,6v) ja molluskat on alkanu vaaleta ja hävitä. Kyllähän ne ajan kanssa häviävät itsestään mutta jollain voi kestää monta vuottakin. Noihan on tosi tarttuvia eikä lasta saisi viedä edes uimahalliin ettei tartuta muita lapsia.
 

Yhteistyössä