mitkä rattaat teillä on käytössä

velhotar
Mitkä niistä????

Meillä on kolmet. Neljänsistä luovuttiin vuos sitten.

Kotona käytetään Emmaljungan coronettea, ja vauvelin ensivaiheissa Gracon Denveriä, johon sai turvakaukalon kiinni ja nyt automatkoilla on mukana Peg Peregon sateenvarjorattaat.

Ne neljännet oli tupla-rattaat, jotka löysi uuden kodin lasteni tarhasta.

Jos saisin nyt valita rattaat uudelleen koko vaunu- ja ratas ajalle niin tekisin aivan erilaiset valinnat, tosin onhan nuo kulkupelit kehittyneet huimasti 5 vuodessa ;)
 
äitikin
ihana kuulla että jollain muullakin on rattaita kertynyt !
Meillä on autossa vakiovarusteena (takaluukussa)abc:n sateenvarjorattaat, ei makuuasentoa yms mutta kätevät kaupunkirattaat isommalle. Kotona useimmin on kaytössä Brion ponyt. Sitten on parit lähes käyttämättömät nykyisin eli carenan tuplat ja cragon matkarattaat.
 
Meillä on Gracon Citi Sportit ja ABC Designin peräkkäin istuttavat tuplat. Molemmat ihan vain kaupunkikävelyitä varten. Luovuttiin juuri Emmaljungan yhdistelmistä, joten saa nähdä tarvitaanko talveksi jykevämmät kulkupelit. Kuopus on kuitenkin vasta vajaan vuoden ja keskimmäinen 2v.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 24.08.2004 klo 07:46 appelsiini kirjoitti:
Sateenvarjorattaat.Mistähän nekin on nimensä saanut?
niin luin jostain että nimensä saanut siitä kun laitetaan kasaan niin on sateenvarjon muotoiset ja minäkun pienenä luulin että nimi tulee siitä että usein niissä on se päivänvarjo kiinnitettynä.
 

Yhteistyössä