Mitkä on noi professorin 3 ruoka-ainetta mitä välttelee?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Maldonsuolaa ainoa="vierailija, post: 34068254"]
Sokeria meillä ei ruokaan laiteta, kahvileipiö ei syödä eikä kahvissa käytetä sokeria. Rasvaa ei laiteta kuin leivön päälle ja sitä leipää kun syön 0-2 viipaletta/pv. Jodioitua merisuolaa käytämme ruoassa, mutta emme erityisen paljoa, ehkä normaalisuolaista. Pitää paikansa, että se voi silti ylittää ravitsemussuositukset, mutta ei taida yksin johtaa BMI40:een.
[/QUOTE]
Maldon on ainoa hyvä meillä. Jodin saa kananmunista.
 
vierailija
[QUOTE="vierailija, post: 340682käytin vuoden verran Yatzio-sovrllusta ja punnitsin kaikki ruokani. Sen mukaan 1800 kcal päiväsaanti. Jos pudotan kcal esim. 1600:aan, tahtoo nenä vuotaa koko ajan verta (ilman, että nenään osuu mikään).
Meillä iltapv-ruoka klo 16-18, sen jälkeen en syö, jotta ei närästä yöllä.
[/QUOTE]
Mantelijauhetta iltapalaksi, ei näröstä
 
vierailija
[QUOTE="vierailija, post: 340682käytin vuoden verran Yatzio-sovrllusta ja punnitsin kaikki ruokani. Sen mukaan 1800 kcal päiväsaanti. Jos pudotan kcal esim. 1600:aan, tahtoo nenä vuotaa koko ajan verta (ilman, että nenään osuu mikään).
Meillä iltapv-ruoka klo 16-18, sen jälkeen en syö, jotta ei närästä yöllä.
Mantelijauhetta iltapalaksi, ei näröstä
[/QUOTE]

Minä käytän närästykseen veteen sekoitettua ruokasoodaa.
 

Yhteistyössä