Miten vanhaa pakastimessa ollutta lihaa käyttäisit?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja ap
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
Kaikki liha kannattaa pakastaa mahdollisimman tuoreena. Viimeistä käyttöpäiväänsä lähestyvä liha kannattaa kypsentää ennen pakastamista. Liha säilyy pakkasessa hyvänä n. kolme kuukautta. Senkään jälkeen liha ei pilaannu, mutta se alkaa kuivua.
 
[QUOTE="Jakki";29084527]Mä sain luultavasti vatsataudin eli kansanomaisesti ripulin pakastetusta porsaan lihasuikaleista jotka olivat pakastimessa muhineet syväjäässä noin 4kk:tta.[/QUOTE]

no mä en usko että se tuli tuosta lihasta. Se on tullut jostain musta, pilaantuneesta elintarvikkeesta tai huonossti puhdistetuista välineistä
 
Mulla on vielä 10-vuotta vanha hirvenlihakimpale pakastimessa.... En ole raaskinut heittää pois ja olen ajatellut tehdä siitä paistin... Siis aivan oikeasti on näin.
 

Yhteistyössä