Miten tuutte sukulaisten kanssa toimeen?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kuinka paljon olet tekemisissä sukulaistesi ja miehesi/vaimosi sukulaisten kanssa. Ja miten tulet toimeen? Entäs miehesi/vaimosi?

Musta tuntuu, että olen aina tullut lähes kaikkien kanssa toimeen todella hyvin. Oma suku todella läheinen. Mieheni taas kartaa sukuani. Lisäksi hänellä on todella etäiset suhteet omiin sukulaisiinsa. Jouluna käydään ja silloinkin tunnelma aika vaivautunut. Oma mies on korkeastikoulutettu, mutta sukulaiset (ml. vanhemmat ei) ja jotenkin sieltä aina tulee semmoista ihmeellistä kommenttia. Huvittavinta on se, kun "pilkkaa" meitä Pk-seudulla asumisesta vaikka asumme 80 kilsan päässä. Ihme katkeruutta tai jotain mitä en ymmärrä alkuunkaan.
 
vierailija
Todella hyvin tulen kaikkien kanssa toimeen. Asun toisella puolella Suomea kuin vanhempani ja veljeni, mutta soitellaan kyllä viikoittain. Veljieni lapset ovat myös minulle tärkeitä. Mieheni ei ole niin läheinen omien sukulaistensa kanssa, ehkä koska hänen vanhempansa erosivat, kun hän oli vauva, eikä isä sitten ollut ikinä kovin läheinen. Puolisisarustensa kanssa on kyllä väleissä, mutta ei nähdä heitä kuin ehkä kerran pari vuodessa.
 
vierailija
Omien sukulaisten kanssa tuun hyvin toimeen. Anopin kanssa tuli toimeen kunnes lapsi syntyi. Siitä lähtien välit täysin rikki. Pitäkööt tunkkinsa.

Yleensä ihmisten kanssa tulee aina toimeen. Mulukut sitten erikseen. Ja sitten hesalaiset jokka loukkaantuu joka vithun asiasta.
 

Yhteistyössä