miten tehdään uunipannaria?? ( vai mitä se ees on)

  • Viestiketjun aloittaja ei osaa
  • Ensimmäinen viesti
unas
litra maitoo, kaks munaa, sokeria ja jauhoja sen verran että tuntuu "paksuhkolta", sulaa rasvaa sekaan ja pellille ja uuniin 175-200 astetta niin kauan että pinta on ruskee ja kohoilee.
 
Ohjeita on erilaisia, pannarista tulee vähän erilaista siis jokaisella ohjeella. Mutta et taatusti tule epäonnistumaan :D

Mä olen tehnyt tällä ohjeella: http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/574/Maailman%20paras%20pannukakku
 
ap
no aineksia on vähän.. eli enköhän mä mee kattomaan miten onnistuu..
vatkaatteko ihan vatkaimella nuo ainekset.. *nolona tyhmyydestään*

lapset 9v,5v ja 4v että ehkä vois yllättää lapset ja tehdä pannaria =)
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
no aineksia on vähän.. eli enköhän mä mee kattomaan miten onnistuu..
vatkaatteko ihan vatkaimella nuo ainekset.. *nolona tyhmyydestään*

lapset 9v,5v ja 4v että ehkä vois yllättää lapset ja tehdä pannaria =)
Ihan vispilällä, sehän on tosi löysää ja juoksevaa taikinaa.
 
t
Hirveä määrä rasvaa ja sokeria suurimmassa osassa.

Mun ohje: 1l maitoa, 1tl suolaa, 1rkl sokeria, 5 dl jauhoja, 1tl leivinjauhetta, 4 kananmunaa. Ensin sekoitetaan kuivat aineet, lisätään reilu puolet maidosta, sekoitetaan tasaiseksi, lisätään loppu maito ja kananmunat. Uunipelti voidellaan voilla (n. 1-2rkl) ja paistetaan kuumassa (250) uunissa ensin 10min sitten lasketaan lämpöä 175 asteeseen. Paistetaan kunnes kauniin värinen. Hyvää tulee vaikka ei viitsis kikkailla lämmön kanssa.

Joukkoon voi sekoittaa aamulla tähteeksi jääneen puuron tai vaikka mitä hiutaleita, silloin voi vähentää jauhojen määrää.
 

Yhteistyössä