Miten tehdään jauhelihaperunamuusi vuokaa?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
V

"vieras"

Vieras
Eilen tein ruoaksi perunamuusia ja jauhelihaa sekoitettuna. Siin sekoitin nuo vaan keskenään, mut tuosta on vissiin joku uunissa tehtävä versiokin. Ajattelin et voisin siitä eilisestä tehdä tänään tuota uunijuttua.
Ite inhoan kyseistä ruokaa joten sitä on meillä n kerran vuodessa.
ELi mitä mun pitää tehdä tolle ruoalle seuraavaksi?
 
6hlön muusiannos, jauhelihaa 400g. Tee muusi, paista jauheliha, pari valkoipulinkynttä ja sipuli pannulla. Lisää tilkka vettä, vähäsen ketsuppia, suolaa. tinjamia, basilikaa ja valkopippuria. Laita vuokaan muusi alle, lihat päälle.

Sekoita keskenään 2,5dl maitoa, 2rkl vehnäjauhoa 1rkl margariinia ja suolaa ja kaada vuokaan. Päälle juustoraastetta, uuniin 200 astetta 15min.
 
[QUOTE="a p";22940478]Tuo on aika paksua soosia et lisäänkö siihen maitoa? Kauan sitä paistetaan. Oikeasti ihan kädetön tuon kans kun en ikään oo tehny. Mut pitää välillä tehä jotain mistä ei ite niin tykkää.[/QUOTE]

No jos on ollu edellispäivästä muusia niin oon löysyttäny sitä maidolla, jotain parisataa astetta ja kunnes pinta on kauniin värinen kun ei siinä mitään kypsytettävää ole enää..

Mutta tuosta on olemassa se ihan oikea "hieno" ohjekkin, ite tykkään tehdä sen noin...
 
[QUOTE="a p";22940537]Kiitos. Taidan ohentaa tuota maidolla ja kipata vuokaan. Jos päälle laittas vielä juustoraastetta kun tuolla yks pussin loppu kummittelee kaapissa.[/QUOTE]

Kun lisäät sen 1-2 munaa, niin ei tarvii maitoja lisäillä...
 

Yhteistyössä