Miten sun elämään oikeesti vaikuttaa se, mimmonen hallitus Suomella on?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Täälläpä palon puhutaan politiikkaa ja kauhean vakavana se nähdään. Mut loppupeleissä aika mitätön vaikutus sillä on kuka siellä istuu. Bensan hintakin pääosin määräytyy maailmanmarkkinoiden mukaan ja kumminkin ne verotulot mitä sieltä saadaan, tarvitaan.

Mä kyl äänestän, mut eipä se oikeesti paljoa tunnu. Ittellä ikää jo yli 50v ja monta hallitusta nähny. Parhaiten meni sillon ku oli Lipponen pääministeri. Ja se oli demari. Huonoiten meni kun oli Aho-Viinanen, mut taisipa joutua aika pahaan paikkaan...

Surkee oli se six-pack-hallitus kun ei saanut mitään aikaa. Mut niinpä oli tää Perskekokin. Ja nyt on niin ihmeelliset ajat että vaikea sanoo...
 
vierailija
Elintasoonhan se vaikuttaa. Kyllä ne ylimääräiset kympit ja sataset kuukaudessa, jotka menevät vaikkapa siihen polttoaineeseen, ovat aina jostain muusta pois. Mutta ennen kaikkea kyseessä on sellainen elämänlaatuun liittyvä asia. Hyvässä maassa on kiva asua ja vähän huonommassa ei ole niin kiva asua.
 
vierailija
Aika yhdentekevää ketkä hallituksessa istuvat.
Enemmän pitäisi kiinnittää huomiota mediaan ja sen vaikutusvaltaan normi-ihmisen elämään.
Politiikka on hidasta aaltoliikettä ja eilisen Neukkunuoleskelut ovat kääntyneet tämän päivän Venäjävihaajiksi.
Politiikka on kuin muoti, joka muutaman kymmenen vuotta unohduksissa oltuaan palaa takaisin hieman näennäistä kuosiaan muuttaen.
Entiset kovat kommarit (fasistit) ovat tämän päivän vihreitä.
Työväenpuolue SDP on unohtanut työläiset ja työttömät.
Kepusta on tullut uudelleen orjaien pitoa kannattava puolue ulkomailta tuodun halpatyövoiman ansiosta, pitkän toisenlaisen politiikan jälkeen, siitä kun torpparilaitos lopetettiin.
Kaikki puolueet muuttuvat, paitsi Kokoomus, mutta se on ymmärrettävää.
Kokoomus ei edusta politiikkaa vaan taloutta, köyhät kyykkyyn ja rikkaille lisää pätäkkää.
 
vierailija
Kyllä hallitus näkyy. Sipilän hallitus sotki taksi liikenteen. Ei sitä uskalla enään taksilla ajaa. Metsälaki pilattiin vuonna 2014 voimaan tulleella metsälailla se mahdollistaa ensiharvennus metsänkin hakata avohakkuulla aukeaksi ja näin parhaaseen kasvu vauhtiin juuri pääsevä metsä tuhotaan. Se siitä hiilinielusta. Nykyinen metsälaki vaatii ehdottomasti korjausta.
 

Yhteistyössä