Miten saan potalle tai pytylle...

Olen jo ihan stressissä, kun neiti 2v7kk, ei suostu potalle tai pytylle, vaan haluaa vaan vaipan. Siis on edelleen täysin vaipoissa, tuntuu että kaikki keinot on käytetty. Itseä otaa päähän. Ja esimerkkejä kyllä on noista isommista sisaruksista 4 ja 5 vuotiaat.
 
Meidän molemmat jättivät vaipan pois 3-v syntymäpäivänä, omasta tahdostaan. Oli hirveä stressi, kun olivat muka niin isoja... vaan ei auta hoputella, jokainen lapsi omaan tahtiinsa. Olivat sitten päätöksen tehtyään heti myös yökuivia. Rauha maahan, anna ajan kulua.
 
katja80
meijän toii poju on ollu ilman vaippaa noin vajaa puoli vuotta ja pottaa ei hyväksy ollenkaan. ainoastaan pönttö käy. Mut vielä tosiaan niitä yövahinkoja sattuu.
 
restless
Meil poika nyt 2v ja 3kk. Vielä käyttää vaippaa melkein kokopäivätoimisesti. Oon aatellu, että hiljaa hyvä tulee. Päivisin kyllä käy ihan kiitettävästi jo potalla, jos on ilman vaippaa. Se on vaan itellä niin helppo aina lykätä se vaippa, kun on tuo pienempikin poika perään katottavana ja aina ei oo aikaa juosta sitten pottaa tyhjentämässä ja muistuttaa pissaamisesta.
 

Yhteistyössä