Miten on noiden pakastevihannesten kanssa raskaana.

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja "niin"
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
Niin kun eikös niissä pakasteissa liene piileksiä listeria bakteeri, näin ainakin olen ymmärtänyt. Kyllä tiedän, että jotkut syö ilman kuumennusta, esim. salaateissa jne.
 
kyllä niitä saa kuumennuksen jälkeen syödä, listeria kuolee 75 asteessa ei se kuolee keitettäessä. En ole koskaan kuullut että kukaan laittaisi salaattiin herne-maissi-paprikaa suoraan pussista, kyllä se ensin keitetään ja sitten jäähdytetään. Ja ei, se listeria ei sinne mistään ilmesty vaikka ne vihannekset olisivat jäähdytetty, kunhan ne on ensin keitetty
 
Kalikia niistä yleisimmin saa. Mutta totta kai ne pitää kuumentaa AINA ennen syöntiä, olipa raskaana tai ei.

Ja raskaana ollessa voi syödä ilman huolen häivää mm. seuraavia tuotteita, kunhan muistaa KUUMENTAA: sinihomejuusto, graavilohi, kylmäsavulohi, feta, pakastevihannekset jne jne

Sen sijaan riskin minimoimiseksi ei kannata syödä esim. suomalaista pastoröitua sinihomejuustoajuusto kuumentamattomana sen valmistustavan vuoksi.
 

Yhteistyössä