Miten nopeuttaa synnytyksen alkua?

  • Viestiketjun aloittaja kolmeseiska
  • Ensimmäinen viesti
"bbbbb"
Pakkohan se on odottaa, jaksoit tai et. Ei ole mitään virallisesti varmistettuja kotikonsteja synnytyksen käynnistämiseen. Ne mitkä on varmistettu, voivat olla vaarallisia sekä sinulle, että sikiölle.
 
"Helvi"
Sun vauvas ei ole vielä valmis syntymään.
Edelleenkään ei tiedetä, mikä käynnistää synnytyksen joten sitä pitää vaan kärsivällisesti odottaa. Vauva syntyy kun on valmis siihen.
Ethän halua suinkaan aiheuttaa harmia lapsellesi?
 
rv36tääl
Vauva syntyy sitten kun se on valmis. Jos se ei nyt ole syntymässä, sen todennäköisesti on parempi vielä "kypsyä". Ja aika ajoissahan hätäilet... Tiedän hyvin millainen olo voi olla kun ei jaksa odottaa, mutta onneksi kyse on sentään enää viikoista. Päivä kerrallaan. Ehditpä valmistella kaiken hyvin valmiiksi. Onko pakastin jo täynnä ruokaa, kaikki siivottu mitä haluat, vauvan peti sijattu ja oma ja vauvan sairaalakassi pakattu?:)
 
Vierras
Sovi menoja jouta et haluaisi perua. Esim kampaaja viikolle 39, ensi viikolle parit treffit kavereiden kanssa ja viikonlopulle kylpylähotelliin miehen kanssa. Jossei vauva synnyklään niin ainakin pääset kylpylään ja kampaajalle..
 
vierassss
ei mitenkään, syntyy kun on siihen valmis. voit rääkätä itseäsi ennen synnytystä vaikka kuinka paljon mutta se ei synnytystäsi käynnistä, olet sitten vain väsynyt kun pitäisi alkaa tosi toimiin. joten en suosittele
 
6xäiti
Kuuden lapsen kokemuksella sanon että unohda ne poppakonstit, ne ei ihan "aikuisten oikeasti" toimi.
Kuudennen kohdalla tajusin olla jo yrittämättä koska tiesin että ei sekään synny yhtään sen nopeammin kuin viisi aikaisempaa lasta.
Lepää mieluummin ja laita asunto sekä tarvittavat varusteet valmiiksi, sekä nauti olostasi sen sijaan että yrität turhaan saada synnytystä käyntiin. Se ei lähde käynnistymään, jos niin silloin se on kyllä sattumaa, paitsi sairaalassa jos silloinkaan jolloin on tehtävä sektio.
 
"noniin"
Kokeile istuen jumppapallon päällä pyöritää lantiolla kahdeksikkoa. Esikoinen tuli tollaisen jumpan jälkeen seuraavana päivänä. Mutta varmuutta siitä ei oo,oliko jumppa laukaiseva tekijä. Mutta viikot tais olla 38 ja viisi.
 
"jossu"
minäkin olen yrittänyt "kaikkia konsteja" aikaisemmissa raskauksissa, mikään ei tehoa. Se, että vauva syntyisi sitten, kun on valmis, ei välttämättä sekään pidä paikkaansa. Minulla on kahdesti käynnistetty synnytys, kun vauva vain ei ole alkanut itsekseen syntyä, viikoilla 42 :) paras konsti on tähdätä viikolle 41. Odottaa, et vauva silloin syntyis. Jos syntyy tuota ennen, se on vain plussaa, jos ei vielä tuolloinkaan synny, se viimeinen viikko on jo ihan mukava hermoilla ja odotella. Keskity lepäämään,
 
Kävele 11km lenkki ja seuraavana päivänä pidä lepopäivä ja suunnittele katsovasi vaikka joku elokuvatrilogia. Mun oli torstai-perjantaina tarkoitus katsoa star wars saga, kolme niistä leffoista sain katsottua ja sit tuli lähtö :D
 
cdccc
Pieraise, kyllä syntyy.

Hauskoja nämä: "minä lenkkeilin 400 km ja syntyi", "söin pinaattikeittoa ja syntyi", "steppasin yhdeksikköä ja syntyi".

Entäs sitten ne, ketkä lenkkeili 600 km ja ei syntynyt, söivät pinaattikeittoa 100 l eikä syntynyt ja steppasivat yhdeksikköä miljoona kertaa kenenkään syntymättä...

Eihän niillä väliä, kun oma syntyi, niin kaiken on oltava faktaa.
 

Yhteistyössä