Miten ne banskukärpäset nyt saikaan hävitettyä?

Banaanikärpäsen metsästäjä
Lasiin vettä, loraus tiskiainetta ja balsamicoa tai jotain muuta makeaa etikkaa. Lasi keittiön tiskipöydälle ja death trap on valmis. Muutamassa päivässä saat kaikki kärpäset ansaan.
 
Tee kärpäsloukku tai useampia ja estä niiden ruuan saanti. Kärpäsloukkuun: 1 osa vettä 1 osa etikkaa ja pisara astianpesuainetta ja pari lusikallista sokeria. Itse teen isoon tuoppiin tai lasi purkkiin ja päälle laitan kelmun johon teen muutaman reiän.
 
ei toimi
Alkuperäinen kirjoittaja Banaanikärpäsen metsästäjä;27313476:
Lasiin vettä, loraus tiskiainetta ja balsamicoa tai jotain muuta makeaa etikkaa. Lasi keittiön tiskipöydälle ja death trap on valmis. Muutamassa päivässä saat kaikki kärpäset ansaan.
Ei toimi kunnolla meillä. Ei nuo mutantoinuteet älyköt enää mene ansaan. On ilmeisesti perimätietoa jaettu.
En enää jaksa taistella kärpäsiä ja munia vastaan. Niinpä teimme kompromissin. Loput banaanit ja hedelmät jääkaappiin ja banaanilakkoa pidämme kunnes kärpästen juhlinta-aika loppuu. Eipä ole enää montaa kärpästä.
 
Kun paloi jo niin herot, että raidilla rykäsin kämpässä tänään, vaikka tiesinkin, että ne sillä katoa, ehkä vähän väheni :)

Täytynee koklalla vaikka tota etikka homma.
Miten muistan, että joku on laittanut avatun kalja tai sidukka pullon pöydälle, vaikka se Majurin mielestä oliskin alkon väärinkäyttöä ;)
 
Juu, mutta kun noi saakurin mukulat tuppaa jättämään jotain pöydälle, jos en heti huomaa vahdata :/
Itseasiassa roskiksella niitä ei ole.
Meillä on semmoinen roskis missä semmoinen kotelo minkä sisään korit aina menee, ikään kuin kansi.
 
Mä tein niille viime viikonloppuna ansan; laitoin pulloon olutta ja tipan astianpesuainetta. Ei ne sillä kuolleet mutta iloisemmiksi tuntuivat tulevan.
Yritin myös kertoa niille että on jo lokakuu ja jokapaikassa lukee että kun lokakuu tulee niin ne kuolee mutta ei sekään tehonnut.

Joten luovutin ja odotan että ne vaan tajuaisi hävitä.
 

Yhteistyössä