Miten kummassa sitä osaa päättää lastenhuoneen kalustuksesta? Kertokaa!!!

  • Viestiketjun aloittaja kiitos avusta
  • Ensimmäinen viesti
kiitos avusta
Eli kun remontti olisi tiedossa ja tarkoituksena, että kymmenen vuotiaan lapsen huone joko maalattaisiin tai tapetoitaisiin ja samalla sisustuksella olisi mentävä ainakin 7 vuotta...Niin miten radikaalia sitä uskaltaa harkita, ettei sitten osta ihan sikaa säkissä.


Olisiko hyviä ideoita jo hiukan isomman lapsen huoneeseen. Kannattaako maalata vai tapiseerata ja onko kivempi 3 samanväristä seinää ja yksi ns vahvemman värinen seinä vai laittaako alhaalta tummaksi seinät, ylhäältä vaaleaksi ja väliin boordi vai mitenkä.


ARGH tämä on vaikeaa!Mistä kivoja sisustusideoita?

Entäpä sänky, onko parvisänky mistään kotoisin tuon ikäåiselle?
 
vieras sisustaja
Itse tekisin juurikin tuon 3 seinää vaalealla ja yksi tehosteväri. Myöhemmin voi maalata uudestaan pelkästään sen tehosteseinän, jos väri alkaa kyllästyttämään.

Sisustustarroilla saa helposti ilmettä huoneeseen ja on helppo poistaa/vaihtaa jos alkavat tuntumaan liian lapsellisilta.

Verhoja ja muita tekstiilejä nyt on kohtuullisen helppo vaihdella lapsen mieltymysten/ iän mukaan. Parvisänky kuulostaa järkevältä, jos huone on muuten pieni.

Olisiko hyvä hommata pieni vuodesohva/vuoderahi kavereiden yökyläilyä varten?
 
Mä maalaisin tapetoinnin sijaan, koska maalaamalla saa helposti uuden ilmeen huoneeseen jos vanha alkaa kyllästytämään. Boordia voi olla vaikea löytää sellaista joka on 10v ja 17v mieleen. Varsinkin jos maalaa yhden seinän jollain räväkämmällä värillä, niin ei ole iso homma vaikka parin vuoden päästä maalata uudestaan.

Parvisängyllä saa kivasti lisä tilaa käyttöön jos on pieni huone, mut en ole varma mitä isommat tykkää niistä :/

ja nuo sisustus tarrat on hyvä idea. sen helpommalla ei varmaan saa huoneen ilmettä muutettua =)
 
AAM
Heffalumpia peesailen 10 ja 17 vee iässä mieli voi muuttua moneen kertaa värien ja moodien mukaan.. :whistle:
just joku tänhetkinen yhteinen feivöritti lapsen kanssa funtsattuna eiks jeh ?
maalata kuviota vaik seiniin esim jos jonnekin suunniteltu taulu niin sen taakse semmoinen maalattu nelö joka mene taulun raamien ulkopuolelle pikkasen.. ymmärsiks :D ? moon sekava taas..
parvi säästää tilaa jos alle sit pöytä/kirjahylly/säilytysosasto settiä..
 

Yhteistyössä