miten kauan kesti?

Täällä tylsistynyt mamma lomalainen utelee hiukan :)
Kuinka kauan nyt mahassa olevaa vauvaanne yrititte. eli tärppäsikö nopeastikkin ?
Täällä onnistui ensimmäisestä ehkäisemättömästä ovulaatiosta.. ei ehtinyt ede tosissaan alkaa suunnittelemaan kun toinen jo ilmoitti olemassa olostaan :D
 
Ensimmäsitä odoteltiin 3 ja puol vuotta. Toinen sai tulla heti sen jälkeen kun on tullakseen. Ja siihenkin meni kolme vuotta, mutta ihana että silti onnisti.

Nyt vaan odotan koska tää päättää syntyä, viikkoja 40+6 :whistle: Ja esikoinen täyttää maanantaina 3 vuotta :heart:
 
Rv 25
Paria viikkoa vaille vuosi oltiin tätä esikoista yritetty, kun tein raskaustestin ja plussaa näytti!

Ettei olis vaan vaikuttanut se, että oltiin jo vähän niinkuin luovuttamassa ja sitä kautta suorituspaineet olis hellittänyt...Oltiin jo puhuttu, että ei näköjään luomuna tärpännyt, että mennään sitten ensi kuussa lääkärille tutkituttamaan asiaa.
 
Keiju07
Kaksi vuotta meni tähän tärppiin, joka syntyi IVF:llä. Rehellisyyden nimissä matkan varrella on ollut myös kaksi luomutärppiä: 7. kierto pillereiden lopettamisen jälkeen ja 9. kierto. Kummatkin menivät siis aika alussa kesken. Tämä yksilö näyttää nyt sinnittelevän =)
 
Ensimmäinen ilmoitti tulostaan ilman minkäänlaista yritystä. Sillä pillerit petti.

Toista yritettiin 6kk jonka välissä oli 1 keskenmeno... Mutta jos lasketaan kauanko keskenmenosta meni kun taas tärppäsi niin 3kk.

Kolmatta yritettiin 3kk jolloin tärppäs.
 
Esikoinen 1,5 vuotta

Tämä toinen on vähän, että mistä sen sitten laskee. Ehkäisyä ei olla käytetty synnytyksen jälkeen, kuukautiset alkoi 8kk synnytyksestä ja imetin 10kk. Positiivisen testin tein marraskuussa 2006. (esikoinen syntyi 08/05)

Luomutärppejä molemmat, mutta nyt toisella kertaa kierto hoidettiin kohdalleen vyöhyketerapian avulla.
 

Yhteistyössä