Miten joulutortuista saa lehteviä ja rapeita?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja vinkkejä
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
V

vinkkejä

Vieras
Myllyn Paras torttutaikina käytössä ja tortuista tuli taikinamaisia ja rasvaisia tinttuja. Uuni taisi olla kiertoilmalla. Olisiko pitänyt laskea lämpötilaa ja pidentää paistoaikaa? Nyt ei voinut pidentää, kun pinta olisi ruskistunut muuten liikaa.

Muutama vuosi sitten sain vanhalla perusuunilla todella lehteviä torttuja, mutta tällä uudella en ole onnistunut. Onkohan vika uunissa vai taikinassa?
 
sanosin että uunin säädöissä

mulla tulee niin lehteviä että keittiö on kuin hävityksen helevetti sen jälkeen kun kersandeerukset nuolasevat torttuset naamareihinsa
 
yleensä myllyn paras torttutaikina tuottaa kyllä lehtevimmät tortut! Vika nyt uunissa tai olisko huono taikinaerä?

Jotkuthan väsää tortut voitaikinasta, ja ihmettelee sitten kun ei ole lehteviä... Mutta se ei ole tässä keissinä.
 

Uusimmat

Kuumimmat

Yhteistyössä