epäonnistunut tunari
Harmittaa kun taas meni paketti suklaata kankkulan kaivoon. Olen siis tehny täytekakun ja yritin siihen päälle suklaakuorrutusta. Sulatin suklaan (siinä ei ole mitään ongelmaa) mutta sitten lisäsin pari ruokalusikallista kermaa ja se muuttui sellaseks rakeiseks mössöks, jota ei voi levittää kakun päälle.
Kokeilin myös sitä tapaa, että ensin kerma kiehuvaks ja siihen suklaa, mutta ei suklaa siihen sulanut kun ei ollu tarpeeksi kuumaa se kerma.. ja sitähän ei saa vissiin pitää enää hellalla sen jälkeen kun se on kiehahtanu?
Kokeilin myös sitä, että laitan purkin smetanaa sulanneeseen suklaaseen, mutta kävi niin kuin tuon kermankin kanssa eli sen jälkeen suklaan koostumus muuttui ja siitä tuli sellanen klöntti, jota ei voi levittää.
Sori pitkä vuodatus, mutta miten ihmeessä saisin tehnyä kunnon suklaakuorrutten onnistuen siinä?
Kokeilin myös sitä tapaa, että ensin kerma kiehuvaks ja siihen suklaa, mutta ei suklaa siihen sulanut kun ei ollu tarpeeksi kuumaa se kerma.. ja sitähän ei saa vissiin pitää enää hellalla sen jälkeen kun se on kiehahtanu?
Kokeilin myös sitä, että laitan purkin smetanaa sulanneeseen suklaaseen, mutta kävi niin kuin tuon kermankin kanssa eli sen jälkeen suklaan koostumus muuttui ja siitä tuli sellanen klöntti, jota ei voi levittää.
Sori pitkä vuodatus, mutta miten ihmeessä saisin tehnyä kunnon suklaakuorrutten onnistuen siinä?