P
Partanen
Vieras
aamu: kaurapuuroa mustikoilla, lasi rasvatonta maitoa, omena
lounas: kaalisalaatti kananrintafileellä ja hiukkanen oliiviöljyä
välipala: hapankorppu ja 17% oltermania, keittokinkkua, sipaus beceliä, 3 mantelia ja nektariini
päivällinen: suispastaa tomaattisella jauhelihakastikkeella, porkkanaraastetta, tomaatti, tuorekurkkua, 1/4 osa avokadoa kastikkeena sitruunamehua ja tl oliiviöljyä
iltapalalla herkuttelen moniviljapaahtiksella ja marjarahkalla+teellä.
lounas: kaalisalaatti kananrintafileellä ja hiukkanen oliiviöljyä
välipala: hapankorppu ja 17% oltermania, keittokinkkua, sipaus beceliä, 3 mantelia ja nektariini
päivällinen: suispastaa tomaattisella jauhelihakastikkeella, porkkanaraastetta, tomaatti, tuorekurkkua, 1/4 osa avokadoa kastikkeena sitruunamehua ja tl oliiviöljyä
iltapalalla herkuttelen moniviljapaahtiksella ja marjarahkalla+teellä.