Katso alla oleva video nähdäksesi, kuinka asennat sivustomme verkkosovellukseksi kotinäytöllesi.
Huomio: Tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa selaimissa.
juustoinen jauhelihakeitto olisi tarkoitus vääntää.. just söin päivälliseksi spaghetti vuokaa...
Alkuperäinen kirjoittaja RöntänTönttä:juustoinen jauhelihakeitto olisi tarkoitus vääntää.. just söin päivälliseksi spaghetti vuokaa...
Millasta on spagetti vuoka :ashamed:![]()
Alkuperäinen kirjoittaja babjuska:Alkuperäinen kirjoittaja RöntänTönttä:juustoinen jauhelihakeitto olisi tarkoitus vääntää.. just söin päivälliseksi spaghetti vuokaa...
Millasta on spagetti vuoka :ashamed:![]()
tässä olisi yks ohje:
rkl öljyä
800 g nauta-sikajauhelihaa
1 prk (70 g) tomaattipyreetä
1 tl suolaa
1 lihaliemikuutio
1/2 tl mustapippuria
1 1/2 l vettä
350 g (noin 7 dl) pätkäspagettia
250 g Koskenlaskijasulatejuustoa (Voimakas)
Ruskista jauheliha kevyesti öljyssä isossa kattilassa. Sekoita jauhelihan joukkoon tomaattipyree ja mausta seos suolalla, lihaliemikuutiolla ja mustapippurilla. Kaada mukaan vesi ja anna kiehahtaa. Lisää pätkäspagetti ja anna kiehua viitisen minuuttia.
Lohko sulatejuusto pienimmiksi paloiksi ja anna liueta. Kaada spagetti-jauhelihaseos voideltuun uunivuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.