Mitäs sanotte tästä talosta?

Kertokaa miks tätä ei missään nimessä kannata edes lähteä katsomaan :D .
Jätetään sijainti ja hinta arvostelun ulkopuolelle. Noh, saa jotain positiivistakin sanoa.

http://www.kiinteistomaailma.fi/kohdenumerohaku.html?portal=km&itemcode=187844&x=26&y=8
 
Senna
Lastenhuoneen vinoseinä on epäkäytännöllinen, tontti on tosi pieni, paljon puupintoja, kallis sähkölasku......siinä muutamia huonoja puolia muuten oikein kivasta talosta.
 
Saqwa harmaana
Kivan näköinen talo. Kivasti tilaa myöskin. Mutta ei sitä kannata mennä katsomaan koska se oli niin kiva, että voi joutua tekemään tarjouksen siitä ;)!

Mutta mua häiritsi vähän se, että se oli niin neutraalin värinen sisältä. Näytti vähän siltä, että se on tehtykin myytäväksi parin vuoden asumisen jälkeen. Siis eihän sillä mitään merkitystä ole mutta pisti vaan silmään.
 
lisäys: vuokratontti pientä miinusta (mutta näkyy hinnassa) ja toisaalta usein vuokratontin saa jossain vaiheessa lunastaa omakseen. Tontin koko on sopiva, äitini talo (rv. 90 94m2 oli yhdessä tasossa samankokoisella tontilla ja siinäkin oli hoitamista.
 
Kiitos! Mustakin ne yläkerran huoneet näytti tosi pieniltä, mut mun mies sanoi et kuvat on otettu "millä lie" objektiivillä. Samoin mietin et onkohan myyntiin tehty? Isoa tonttia en kaipaa, meillä on nyt pihaa yli 1300 m2 ja hoitamista piisaa ...

Nää oli parhaat kommentit:
"Mutta ei sitä kannata mennä katsomaan koska se oli niin kiva, että voi joutua tekemään tarjouksen siitä ! "

"Ihan liikaa kuvia, eihän tuota tuon kavalkaadin jälkeen tarvitse mennä katsomaan."

Voi olla että silti joudun käväisemään ;).
Lisääkin saa kommentoida.
 

Yhteistyössä