Mitä tekisin hirven jauhelihasta?

Lihapullat:vähän possuasekaan,jätetään korpppujauho pois,sipulia,kananmunaa ja voe elämä et on hyvää.Makaronilaatikkoa,pitsaa,ihan mihin vaan voi käyttää,jauhelihakastikekin on törkeen hyvää.Jos vaan on täysin rasvatonta niinku meillä,niin kannattaa sit laittaa vähän nautasikaa sekaan.
 
nam
LIHAPULLIA!!!
Mikään ei voita niitä!!
Minä teen aina pelkästä riistasta, possua ei todellakaan tarvii laittaa joukkoon.
Laita vähän eilistä vaaleeta leipää kermaan likoomaan. (Ei siis korppujauhoja, siitä tulee liian kuiva). Sit silppuat sipulit pieneksi ja kuullotat ne pannulla pehmeiksi. Sitten vaan kaikki kippoon ja sekaisin muutaman munan kanssa. Mausteeksi laitan suolaa, maustepippuria ja rosmariinia. Jos mulla on isompi satsi lihaa niin paistan pullat uunissa. Ruskeen kastikkeen teen ja annan lihapullien vielä hautoo hetken siinä niin tulee hyvä maku. Ei tarvii lihalientä käyttää - saa pelkän hyvän riistanmaun :)
 
päätön
Alkuperäinen kirjoittaja nam:
LIHAPULLIA!!!
Mikään ei voita niitä!!
Minä teen aina pelkästä riistasta, possua ei todellakaan tarvii laittaa joukkoon.
Laita vähän eilistä vaaleeta leipää kermaan likoomaan. (Ei siis korppujauhoja, siitä tulee liian kuiva). Sit silppuat sipulit pieneksi ja kuullotat ne pannulla pehmeiksi. Sitten vaan kaikki kippoon ja sekaisin muutaman munan kanssa. Mausteeksi laitan suolaa, maustepippuria ja rosmariinia. Jos mulla on isompi satsi lihaa niin paistan pullat uunissa. Ruskeen kastikkeen teen ja annan lihapullien vielä hautoo hetken siinä niin tulee hyvä maku. Ei tarvii lihalientä käyttää - saa pelkän hyvän riistanmaun :)
just näin, mutta jos on tottumaton hirven syöjä niin kannattaa alkuun vähän sekotella sitä sikaa sekaan :p
 
Alkuperäinen kirjoittaja päätön:
Alkuperäinen kirjoittaja nam:
LIHAPULLIA!!!
Mikään ei voita niitä!!
Minä teen aina pelkästä riistasta, possua ei todellakaan tarvii laittaa joukkoon.
Laita vähän eilistä vaaleeta leipää kermaan likoomaan. (Ei siis korppujauhoja, siitä tulee liian kuiva). Sit silppuat sipulit pieneksi ja kuullotat ne pannulla pehmeiksi. Sitten vaan kaikki kippoon ja sekaisin muutaman munan kanssa. Mausteeksi laitan suolaa, maustepippuria ja rosmariinia. Jos mulla on isompi satsi lihaa niin paistan pullat uunissa. Ruskeen kastikkeen teen ja annan lihapullien vielä hautoo hetken siinä niin tulee hyvä maku. Ei tarvii lihalientä käyttää - saa pelkän hyvän riistanmaun :)
just näin, mutta jos on tottumaton hirven syöjä niin kannattaa alkuun vähän sekotella sitä sikaa sekaan :p
En miekään laita enää possua sekaan, ekoina vuosina laitoin muksujen takia vaan nyt ovat niin tottunut makuun ette tarvi enää.
 

Yhteistyössä