Mitä teillä 2v syö aamulla ja illalla?

kyllä meillä molemmat pojat (2v.6kk ja 11kk) syö yleensä puuron, kuopus aina sekä aamuin että illoin. Esikko voi tehdä poikkeuksen kyläilypäivänä, mutta puurolla pyritään aamu aloittamaan ja ilta lopettamaan. Syötetään sitä vielä kun vapaaehtoisesti syövät :whistle:
 
Aamulla aina puuroa ja hyvällä ruokahalulla. Illalla leipää, jugurttia ja hedelmiä tms... ja sen maitopullonsa tuo vielä saa nukkumaan käydessä :ashamed: pitäis jo pikkuhiljaa luopua mokomasta vauvojen jutusta, mutta kun helpottaa pojalla nukahtamista...
 
Lisäyksenä vielä että kuinka paljon puuroa teillä nämä 2veet syö?

meillä pojat syö aamuin illoin puuroa. esikko joskus saa jogurttii viili tmv aamupalaks,yleensä viikonloppuisin "herkkuttelua" :)
 
yleensä aamulla puuro tai joskus viiliä+mysliä
illalla vähän mitä sattuu olemaan kaapissa - ei enää toista puuroa ellei itse halua.
Tämä tapaus on sellanen puuron syöjä et joskus kipeenä ollessa ei kelpaa mikään muu kuin puuro (siis elää pelkällä puurolla koko päivän)=)
 
Meillä 2v. poika syö aamusin puuroo tai joskus muroja. Illalla ei aikoihin olla enää syöty "raskaasti", kun oli yöt levottomampia, rauhottui iltapalan kevennyksaen myötä... Niin, iltasin poika syö jonkun hedelmän ja vähän jotain soppaa, jos oon keittäny... ja maitoo hörppii mukillisen.
 

Yhteistyössä