Mitä tehdä puolison kanssa (ilmaiseksi/halvalla)

Hei, meillä on ollut varsin ankea parisuhde viimeisen vuoden. Ollaan ajauduttu tilanteeseen missä ei oikein edes tunneta toisiamme kun ollaan vaan puuhattu omia töitä ja harrastuksia. Nyt on itketty ja oltu surullisia menetetystä läheisyydestä, mutta päätetty, että haluamme pelastaa parisuhteen, koska rakastamme kuitenkin toisiamme :)

Mutta miten se tehdään!? No, ilmeisesti parasta olisi että alettaisiin viettää aikaa yhdessä enemmän. Valitettavasti rahatilanteemme on kokenut kovia viimeaikoina, eli pitäisi keksiä miten viettää aikaa yhdessä ilman että se maksaisi juurikaan mitään. (Oisko että budjetti alle 10€ yhteensä illalta, parasta jos ilmaista)

Pitäisi olla jotain mitä ei tehdä kotona, koska ajaudumme helposti vain hiljaisiin omiin puuhiin, ja ulkona pitäisi olla jotain missä ei haittaa kipeytyvä polvi, eli ei kovin pitkiä kävelyjä.

Mietin että ensimmäisellä kerralla teen kahvit termosmukeihin ja tehdään 3:n ratikalla täysi kierros ja jutellaan vaan, uskon että sopii meille. Mutta mitä toisilla treffeillä?

Hyviä ehdotuksia? :)

(Lapset ovat jo koululaisia eli pääsemme melko helposti kahdestaan karkuun pariksi tunniksi vaikka kerran viikossa nyt aluksi.)
 
r0s
Mä en normaalisti ehdottele mitään seurakunnan juttuja mutta jos sielläpäin sattuisi olemaan pareille tarkoitettuja tapahtumia niin ne usein ovat ilmaisia.

Niin ja kivan kelin sattuessa voi siitä ratikasta hypätä uloskin ja mennä vaikka rantaan tai kallioille sen kahvitermarin kera. Mukaan voi pakata vaikka voileivätkin.
 
  • Tykkää
Reactions: Kyyhkyläiset