mitä teen?

  • Viestiketjun aloittaja hukassa
  • Ensimmäinen viesti
hukassa
mies lähti,tuli riitaa varmaan ryyppään..meillä on muutenkin ollu vaikeuksia ja kaikkee ajattelin et heti kun se tulee ja haluaa nähdä lapsemme(1v) pakkan laukun valmiiksi ja sanon että lähen viemään pyykkejä äitelleni..sit lähen muutamaks päiväks johki kaverille pistän puhelimen kiinni ja annan sen miettiä nää samat jutut mitä mää tällä hetkellä mietin..
 
hukassa
niin,en kuitenkaan halua sitä pelkoa mitä itselläni joskus on ollut..no miehelläni ei kyllä edes puhelinta ole..jos lähetän vaan äidilleni viestin(asuu viereisessä talossa) että sanoo mun hermo loman koittaneen nyt! :whistle:
 
täällä toinen
Oli riita keskiviikkona.Ei sen jälkeen olla nähty muuten ku se on tullut kotia nukkumaan.Tänään meni töihin eikä sen jälkeen ole kuulunut mitään.Paitsi juuri ilmoitti että on menossa baariin ja tokas et mene vaan nukkumaan :headwall: :'( Kivasti tehty.Täällä kotona itkua väännän.Vieläpä raskaana olen.Ei oikeen tiedä mitä tehdä? :'(
 
Yksin kotona 2
Ymmärsinkö nyt oikein, että jätätisit lapsen miehen kanssa? Muuten itelläkin vähän sama tilanne, äijät on taas kerran juhlistamassa jotaki kissanristiäisiä. En jaksais olla viikonloppusin yksin lapsen kanssa, ja katella sit ku ukko makaa seuraavan päivän sohvalla, eikä saa pitää ääntä. Kaipaa sitä kunnolla aikuisen puheseuraakin, silmästä silmään. Uusi vieraalla paikkakunnalla, lähettyvillä ei lapsiperheitä tai muitakaan tuttuja.
 

Yhteistyössä