Mitä tapahtuu yliaikakontrollissa?

Laitan tämän tännekkin palstalle... Oon menossa tänään kättärille yliaikakontrolliin. Nyt kiinnostais itetää,etä mitä lääkäri siellä tekee ja kertooko hän milloin mennään käynnistykseen? Millä perusteella muuten tuon käynnistyksen saa? Jos itselläni on esim. paikat visusti kiinni niin saanko silloin ajan ja jos minulla on paikat jonkin verran auki niin saanko silloinkin ajan käynnistykseen?? Onko muuten yliaikakontrollist kuntakohtaisia vai thedäänkö joka kunnassa samalla lailla? Kiitti kaikille tiedoista! =)
 
Jorvissa käynyt
Jorvissa käytiin 3 päivän välein ja joka kerta ultralla katottiin vauvan vointia ja istukan toimintaa yms... käynnistuksestä oli ensimmäisen kerran puhetta vasta kun oli 2 viikkoa yli
 
Siihen käynnistykseen vaikuttaa kai aika moni asia.

Mie kun kävin kättärillä kontrollissa, ni se tais kanssa olla tuo 3 päivää, mikä oli väliä, tarkkaan en muista.

Kahesti mie siellä kumminkin kävin. Molemmilla kerroilla otettiin sitä sydänäänikäyrää, siis anturit mahaan ja sitten vauvan sydänäänet piirty paperille. Molemmilla kerroilla myös ultrattiin, kokoa ja napanuoran virtauksia. Sekä lääkäri teki sisätutkimuksen. Paikat oli visusti kiinni, eikä ollu supistuksia, eikä mitään. Käynnistys määrättiin sitte 42+1 päivälle.
 

Yhteistyössä