MItä tapahtui eilisessä Morsiamessa ja näkeekö sitä enää mistään?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Se mies siellä Ninan asunnossa (ku se Sonja heräs sieltä) oli se sen rikas mies.. Se oli ollu antamassa sille Ninalle yliannostusta, mutta ei kerenny koska se Sonja heräs ja se lähti karkuun ku kuuli äänia. Se ois tappanu sen Ninan, koska se Nina kiristi sitä sillä, että ku niillä oli ollu yhen yön juttu niin se väitti olevansa raskaana (ei oikeesti ollu) ja se ois kertonu juorupalstoille kaikkee, että se mies ois raiskannu sen ja muuta...

No se Sonja kertoi sille poliisille mitä oikeasti tapahtui, mutta se poliisi halusi toimia periaatteitensa vastaisesti ja toimi sen mukaan mikä tuntui oikealta, mutta ei välttämättä ollut poliisin toimintatapojen mukaista, eli se ei kertonut kollegoilleen oikeita tapahtumia vaan vei tiedon mukanaan hautaan (siis kuoli aivokasvaimeen).

Se Sonja meni sitte naimisiin sen rikkaan miehensä kanssa.

Siinä lopussa sitte vaan kerrottiin, että mitä ihan oikeesti oli tapahtunut. Näitä ihan oikeita tapahtumia se Sonja ja sen mies ei ollut kertonut edes toisilleen.. Eikä siis sille poliisille. Se Sonja kertoi sille poliisillen sen version mitä mekin nähtiin telkasta.. Oikeesti siinä oli käyny niin, että se Sonja antoi sen yliannostuksen sille Ninalle ja se rikas mies ajo sen Nikon yli, koska se Niko epäili sitä sen Ninan murhasta.
 
vieras
Toi silmän vinkkaus -hymiö ei sit kuulu tonne. siin pitäis olla sulut kiinni merkki, mutta ku tää palsta on niin urpo, että ku kirjottaa viestii nii joskus sulut kiinni tuleeki silmän vinkkaus.. Ei siis ollu tarkotus vinkata silmää ;)
 

Yhteistyössä